Jelikož práce s SSD diskem je jednou velkou radostí, a v knihovně mám tři fochy plný CD a DVD, napadlo mě vyzkoušet pár win. her na LM, na mém noťasu (HP 650 Probook, grafika Intel). Není to sice herní stroj, ale i tak je zajímavý, jak se LM + wine 1.6.2. snáší se starší herní produkcí z období win98 + win xp. Něco jde pěkně, něco se odmítá instalovat, někde běží jen úvodní animace a v lepším případě menu. Takže, o Mafii už jsem psal, ta teď sviští výborně. Taky Half life2 epizoda one, Rally 2000, FlatOut, Tomb Raider, Giants citizen kabuto, Unreal tournament 2004 (demo), kulečník Pool shark2, starší Unreal, a pod. Deskové hry (výborná Dáma2) ani nezmiňuji, s tím problém není. Ale - odmítal se instalovat Doom3, Painkiller, oba na orig. nosičích. Jiné hry se instalovaly, a po spuštění a úvodní animaci (BioShock demo, Warhammer demo) mě to dál nepustilo. SeriousSam se spustí, ale grafika je narušená, některé textury chybí. Takže dnešní příspěvek je o tom, že "starý desky (placky) jsou hezký, starý desky nepatří do popelnice"

(M. Skalka) a ... kdo si hraje,nezlobí.

PS: Co já sem se s tadytou hrou vyblbnul ...
http://tinypic.com/player.php?v=23hqa04 ... MVhd6PLfOQ