Ahojte,
poradi mi prosim niekto ako aktualizovat firefox? Mam linux mint cinnamon. Sam firefox pise, ze chce aktualizovat, ale ja som v tomto uplny lajk. Linux som si nainstaloval sam, ale inak v tejto oblasti neviem nic. .....len, ze chcem linux, lebo len pracuje a neotravuje furt s kadecim ako windows. Nerozumiem tym aktualizciam a praca s prikazovym riadkom je pre mna dost nepochopitelna. Dakujem
Ako aktualizovat Firefox [vyřešeno]
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ako aktualizovat Firefox
Ahoj,
v LM se Ti bude Firefox aktualizovat sám přes Správce aktualizací zároveň s dalšími balíčky aktualizací. Poslední verze FF pro Linux je 41.0.2. Na rozdíl od Windows, FF v Linuxu neaktualizuješ přes okno "O aplikaci Mozilla Firefox".
P.S. Terminálu se vůbec neboj. Na Wiki je výborný návod pro úplné začátečníky. Terminál nemusíš tak moc používat, ale pokud to zkusíš, brzy zjistíš, že Ti to velmi urychluje práci. Já se s ním také učím. Jsem celkem dost začátečník v Linuxu, ale k Windows už bych se vracet nechtěl
. Tak hodně štěstí.
http://wiki.linux-mint-czech.cz/doku.ph ... zovy_radek
v LM se Ti bude Firefox aktualizovat sám přes Správce aktualizací zároveň s dalšími balíčky aktualizací. Poslední verze FF pro Linux je 41.0.2. Na rozdíl od Windows, FF v Linuxu neaktualizuješ přes okno "O aplikaci Mozilla Firefox".
P.S. Terminálu se vůbec neboj. Na Wiki je výborný návod pro úplné začátečníky. Terminál nemusíš tak moc používat, ale pokud to zkusíš, brzy zjistíš, že Ti to velmi urychluje práci. Já se s ním také učím. Jsem celkem dost začátečník v Linuxu, ale k Windows už bych se vracet nechtěl

http://wiki.linux-mint-czech.cz/doku.ph ... zovy_radek
Linux Mint 17.3 Cinnamon 64-bit (ver. 2.6.13), jádro: 3.13.0-24-generic, procesor: AMD A6-3500 APU, paměť: 16 GB, grafická karta: AMD/ATI Radeon HD 6530D.
-

-
- Kontaktovat uživatele:
.....trochu oneskorene, ale dakujem, funguje...