jak vypada terminal v tomto systemu. Pri kazdem spusteni to hodi hlasku a obrazek :] Tento prispevek pisu ve Firefoxu 3.0.10 {tri-nula-deset} a dost stranek funguje v pohode, dokonce jsem si pretahnul moje aktualni zalozky z LM 18 {json} , takze je o legraci postarano. Na seznam do mejlu me to nepustilo, tak sem si stahnul a instaloval Operu 12.16 , a pres ni to slo. Video jede {youtube, NDR, liveleak, etc ...}, z flesky si poustim mp3ky a Totem movie player je v klidu bere, nemusim zadny kodeky stahovat jako v LM 18. Jo - usb wifina se chytla hned, jakmile jsem na panel pridal network manager, pripojim se a tra - daaa ... Vetsina programu "funguje", ale napr. mintupdate sice nacte seznam aktualizaci, ale kvuli jiz nepodporovanemu distru se nic nestahuje a aktualizace se neprovede. To same software manager - vybrane programy nelze nainstalovat. Firefox jsem zkusil prohnat pres acid a peacekeeper test, ale vysledky jsou dost slabe ... Ale to je jasny, toto distro je uz veteran, nicmene, kdyby me nekdo koukal pres rameno, jak tady na desktopu blbnu, tak ani nepozna, ze system bezi z CD mechaniky, maka to docela svizne, a vsechno vypada kupodivu docela pekne a normalne ... Nakonec japonec - tipnete si, o jake distro se jedna ... ps - Pekne vanocni svatky vsem, miru zdar a linuxu zvlast ... :- )