Parafrázuji a nechci být osobní tj. "Genius je asi nejlepsi pomer zvuk,cena,design" ... jenže jak já jsem zjistil to je žel až příliš často u zn. Genius jen teoreticky, tj. i já jsem si se zn. Genius (a přes varování) právě proto několikrát naběhl
Ku příkladu a abychom nebyli jen u reprobeden tak s jinak velmi slušnou (vzhled, stisk) malou klávesnicí Genius a na které píšu tento příspěvek, jenže ouha, asi už po 2- 3 měsících jsem měl setřená vícerá písmena a číslice.
Kdybych nepsal spíše už po paměti tak bych musel klávesnici vyhodit a protože "snižovat" se k vlastním (pře)malůvkám nebo pokusům o přelepy já odmítám. Jako bych určitě odmítl vrtat se s novými(!) repráky s brumem a
kvůli uvolněným plechům v trafu. Buď okamžitě vrátit nebo reklamovat,
- rozdíl mezi popsanou reprobednou Genius a příkladem od Logitechu je v (udávaném) důležitém
min. frekvenčním rozsahu kde Genius je pouze na 100 Hz a Logitech je na 48 Hz a to je setsakra a i pro neškolené ucho a ve prospěch Logitech (jako příklad) znát, no a aby subwoofer neduněl ale hrál tak je přece otázka nastavení,
- dalším rozdílem je (udávaný) výkon pravých a levých reproduktorů a opět ve prospěch příkladu Logitech, protože ten je téměř dvojnásobný: opět nikoho nikdo přece nenutí hrát na ten plný výkon, ale v případě když na těch od Genius a od Logitechu
se bude hrát doma stejně tak, důležité, s velmi vysokou pravděpodobností u Logitechu
bude menší zkreslení!
*** Takže doslova nachytat někoho (jako se žel stalo) na dřevěné (dle testu v odkazu dole ale dřevotřískové) bedničky a jako to udělal Genius a přitom bručí trafo (
jako v testovaném vzorku popsané za uši tahající šumění?!) je právě příklad takového až přímo
pouťového šlendriánu a který jsem měl na mysli. Rozhodně nechci zde provádět výběr reprobeden natož dodatečně. Zarazila mne absurdnost hlášky o tzv. opravě, přitom jistě ještě v záruce a navíc v roce 2019, nikoli v roce 1969

... ale fakt nechci být osobní
https://pctuning.tyden.cz/hardware/mult ... kc?start=5