chcel by som vám pripomenúť, že do tohoto vlaku ste nenastúpili vo východzej stanici, tento vlak ide už od roku 2012 a ani svet sa nezačal točiť, až keď ste vy nastúpili
cestujúci sú tu naozaj rôzni po každej stránke, niektorí sa zdržia dlhšie, iní nastúpia a o chvíľu vystúpia, kto vie poradí, kto nevie, ..., nikto tu nie je zamestnaný, nikto tu nemá žiadne povinnosti, každý to robí dobrovoľne a tak si vlastne ani nemôže nárokovať nejaké zásluhy, poďakovať však môžete, aj opakovane

takže vás chcem požiadať, chovajte sa prosím, ako by ste naozaj nastúpili do vlaku - pekne pozdravím, usmievam sa, sadnem si a snažím sa získať z tej jazdy čo najviac (aj dávaním niečo získavam)...
... pričom ale nerozhadzujem smetie, neruším, neohrozujem, nesprávam sa vulgárne, dodržiavam písané aj nepísané pravidlá, ...., skrátka som dobre vychovaný a chcem sa ukázať v tom najlepšom svetle
svoje osobné, rodinné či pracovné problémy si tu neventilujte na cestujúcich a nikoho tiež nezaujíma, aký vysoký plot zvládnete pre...
no a komu tento spoj nevyhovuje, treba vystúpiť a počkať na ďalší
také jednoduché to je, vlastne ako v živote

---
no dobre, ale ako presadiť to svoje videnie sveta?
keby som mal na to jednoduchý návod, otvorím si manželskú poradňu

---
komu som to písal?
kto sa v tom nájde, .... a kto nie, pre toho to nebolo
dôležité je aby tento spoj nemusel byť zrušený kvôli výtržnostiam