Nemůžu rozchodit zvuk
Re: Nemůžu rozchodit zvuk
Skús v Synapticu vyhľadať a inštalovať alsamixergui. Možno tam bude....
Ďalší pokus:
Zadať do terminálu príkaz:
sudo -H gedit /etc/modprobe.d/alsa-base.conf
Pridať do dolnej časti súboru:
options snd-hda-intel model=generic
uložiť a reštart počítača
Miesto gedit možno dať nano, alebo iný editor, na ktorý si zvyknutý.
Zadať do terminálu príkaz:
sudo -H gedit /etc/modprobe.d/alsa-base.conf
Pridať do dolnej časti súboru:
options snd-hda-intel model=generic
uložiť a reštart počítača
Miesto gedit možno dať nano, alebo iný editor, na ktorý si zvyknutý.
Takže další ignorant a tentokrát ultraignorant, který kašle na pokyny, jak to zjednodušit těm, co mu chtějí zadarmo pomoci, i přesto, že dostal rovnou radu, jak to udělat. To se jen tak nevidí ..
Za mě ať se jde bodnout a já mu nenapíšu ani slovo ...
Za mě ať se jde bodnout a já mu nenapíšu ani slovo ...
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...
Ventero1 veřejně se omlouvám, já u toho půl dne nebyl, dostal jsem se k Ntb až teď. Omlouvám se. Všem dalším kteří se mi snaží pomoci moc děkuji a vážím si toho. Jdu zkusit vaše rady.
Mě jde o to, že jsi nedal ty výpisy do toho "kódu", přestože jsem o to v zájmu celé komunity požádal a ješte i popsal jak, když už jsi si tady nepřečetl antré, jak se ptát a jak se zde chovat.
To, že tu jsou latence mezi příspěvky, to je přirozené - za to se netřeba omlouvat - málokdo se věnuje jenom svému Linuxu ..
No, ale aspoň jsi svou omluvou ukázal, že nejsi až takový ignorant, takže se omlouvám i já za ostřejší notu. Zkus prosím ty výpisy vložit, jak se má ..
To, že tu jsou latence mezi příspěvky, to je přirozené - za to se netřeba omlouvat - málokdo se věnuje jenom svému Linuxu ..
No, ale aspoň jsi svou omluvou ukázal, že nejsi až takový ignorant, takže se omlouvám i já za ostřejší notu. Zkus prosím ty výpisy vložit, jak se má ..
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...
Ahoj, takže podle rad to dospělo k tomu, že funguje sluchátkový výstup, takže zvuk přes sluchátka běží, pokrok
,pozná to i když strčím mikrofon do vstupu. Ale interní repro ani ťuk. Objevil se mi opět alsamixer, přes ten repro taky nic. Možná jestli by ten repro nešlo nějak polaborovat přes HDAjackretask?

Jen sluchátka, jak tam dám repro tak stále nic
Skús dať iný stabilný linux
Odskúšaj na live usb klúči
Odskúšaj na live usb klúči
Čo vypíše príkaz
Kód: Vybrat vše
sudo fuser -v /dev/snd/*