Mint 21.1 -nelzeaktivovat reproduktory DF-580 přes BT
Mint 21.1 -nelzeaktivovat reproduktory DF-580 přes BT
Zdravím všechny linuxáky - mám radio Kayinow s zabudovanými reproduktory DF-580. Bletooth je dokáže najít, přidat, ale audio spojení nefunguje. Přitom mi zařízení BT hlásí, že spojení je DF-580 Headset OE:BB:56:CD:36:5D jaktivováno, zařízení je označeno jako důvěryhodné, párování vypadá, že je vytvořeno. Prosím o radu jak aktivovat zařízení, aby reproduktory reagovaly audio přenosem mezi notebookem Think-Pad-E460 a radiem Kayinow? Předem díky
Re: Mint 21.1 -nelzeaktivovat reproduktory DF-580 přes BT
.
Mozno mrknut na nastavenie ovladania hlasitosti, tam zvolit spravne zariadenie, niekedy je nutne zvysit hlasitost.
Ak neni nainstalovat program pavucontrol.
.
Mozno mrknut na nastavenie ovladania hlasitosti, tam zvolit spravne zariadenie, niekedy je nutne zvysit hlasitost.
Ak neni nainstalovat program pavucontrol.
.
.
díky za odpověd, ale něco tam nefunguje, pavucontrol naistalované ale jsou mi jen stereo repro na jack, zařízení BT tam nevidím
ahojky, tak jsem prozkoumal jak alsamixer, tak i kombinoval zásuvné moduly ale bohužel stále jsem nedosáhl výsledku asi jsem úplná lama - na alsamixeru mám zesílené všechno, zařízení je v bluetooth nalezeno, ikony ukazují přenos přijímaného signálu -čili je zařízení spárováno - fakt už nevím, co s tím udělat
.
Ahoj, v tomto stave co pises, co ukaze vypis z terminalu:
Ci tam ukaze nejaky profil pre to bluetooth zariadenie...
.
Ahoj, v tomto stave co pises, co ukaze vypis z terminalu:
Kód: Vybrat vše
pacmd list-cards
.
.
Beru předchozí zpět - vstoupil jsem na pavucontrol, zvolil jsem v sekci Port: HDMI/DisplayPort 2 a zvuk se v reproduktorech aktivoval. Díky za rady a vedení. Vyřešeno!!!
Rado sa stalo, niekedy staci trochu viac skusat a pride odmena...
.