Tiskárna
- miloslav.Čermák
- Kontaktovat uživatele:
Tiskárna
Dobrý den . Musím vyměnit tiskárnu za jinou. Vybral jsem si Canon PIXMA TS3450 (4463C006AA) . Jak funguje z Linuxem když je na Wifi. Má linux ovladače. Abych ji nekoupil a nefungovala. Děkuji za odpovědi.
Re: Tiskárna
Osobne se tiskarnam Canon leta vyhybam (ve sppotrebnim sektoru jsou to nejhorsi poruchove smejdy) a rozbihani v Linuxu byvalo taky martirium a ne vzdy uspesne. A HP uz taky se radeji vyhnout.
Doporucuji, pokud se jedna o inkoust, vzit Epson - vyssi kvalita, i tisku, vetsinou bezproblemove rozchozeni v Linux.
Jinak jeste pockat na dalsi nazory.
Doporucuji, pokud se jedna o inkoust, vzit Epson - vyssi kvalita, i tisku, vetsinou bezproblemove rozchozeni v Linux.
Jinak jeste pockat na dalsi nazory.
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...
- miloslav.Čermák
- Kontaktovat uživatele:
Díky za názor a ještě počkám na další názory
Mám Canon TS3150. Drivery pre windows a linux sú k dispozícii. Tlačiareň používam na 3 metrovom kábli (skoro wifi alebo hifi) Neskúšal som inštalovať wifi - prešla ma chuť ked som o tom čítal.
Canon je šmejd. Jediná garancia je, že sa ti pokazí ked ho budeš potrebovať najviac
(2x som menit v záruke, okrem toho ten prvý starší sa rozpadol)
Lepšia investícia je do Epson tank. Môžeš tisknout do nevidím za haliere v kvalite.
Canon je šmejd. Jediná garancia je, že sa ti pokazí ked ho budeš potrebovať najviac

Lepšia investícia je do Epson tank. Môžeš tisknout do nevidím za haliere v kvalite.
- miloslav.Čermák
- Kontaktovat uživatele:
Díky za odpověď.
Ano - Canon to ma nastavene tak, ze se tiskarna znefunkcni kratce po dvou letech. Nevim, jestli je smejd Canon nebo Canon jsou smejdi - rekl bych, ze oboje - ale opravdu plati, ze rozhodne nekupovat a do linuxu tuplem. Jako byvaly PC servisak a prodejce v elektru, mam zkusenost s dost velkym vzorkem, abych toto mohl uz nekolik let psat a spise lidem doporucit jine znacky, dle potreby .. A pokud chces barvy, slusny tisk (tedy inkoust), castejsi tisk (inkoust doporucuji alespon 1x tydne vytisknout stranku, kde bude alespon trochu ze vsech barev - staci par radku textu, kdy bude kazdy radek v prislusne barve nadrze), tak doporucim Epson.
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...
- miloslav.Čermák
- Kontaktovat uživatele:
Díky za odpověď