Zdravím pánové, mám otázku. Stáhl jsem si soubory .Appimage , jdou spustit v pohodě , akorát mám otázku zda jdou tyto soubory nějak dát na lištu pro rychlé otevření?
Díky za odpovědi.
Appimage soubor
Re: Appimage soubor
A byla by nápověda jak to udělat ?
...nainstalujes appimage launcher...vytvoris v home/kde chces/slozku appimage,cestu urcis launcherovy,potom klikk na appimage,klikk integrate and run...launcher vlozi appimage do slozky,a vytvori zastupcu v menu...appimage launcher pre tvoj system stiahni...jasničekkk???
AMD Ryzen 5
RADEON RX 6400 dual
RADEON RX 6400 dual
Taky záleží na prostředí. V Cinnamonu klepneš PRAVÝM na plochu, vybereš Vytvořit zástupce, v otevřeném okně zadáš Název, vybereš Cestu k souboru *.appimage, případně vyměníš ikonu (klepneš na ni a vybereš) a uložíš. Před uložením se systém zeptá, zda chceš zástupce přidat do nabídky. Potvrdíš ano. Pak v nabídce/menu najdeš vytvořený spouštěč (standardně je v Ostatní), opět pravým na ikonu otevřeš nabídku , kde se objeví možnost "Přidat na panel", odklepneš a máš ji tam. Netřeba nic doinstalovávat, je to přímo v systému.
Jak je to v Mate, KDE atd. nevím, ale nějaká podobná možnost tam bude.
Jak je to v Mate, KDE atd. nevím, ale nějaká podobná možnost tam bude.
Acer Swift1, N4200 2.5 GHz max., 4GB RAM, 64+250GB SSD, Intel graphic, Debian 12 Cinnamon
Intel NUC, Celeron J3455, 4GB RAM, 256GB SSD, Debian 11 server, LAMP...
AS8940G, Intel i7 ..., LM19 xfce
Intel NUC, Celeron J3455, 4GB RAM, 256GB SSD, Debian 11 server, LAMP...
AS8940G, Intel i7 ..., LM19 xfce