Podnikatelský program PROFIT

Diskuze, problémy a zkušenosti s programy, nástroji nebo balíčkovacími systémy
Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
zeleno110
Poradce Mintu
Příspěvky: 338
Registrován: 08 lis 2017, 17:12

Re: Podnikatelský program PROFIT

#81 Příspěvek od zeleno110 » 20 úno 2020, 14:58

Nastavil si pred ich inštaláciou wine na windows nt4 ?

Uživatelský avatar
stani
Poradce Mintu
Příspěvky: 297
Registrován: 14 srp 2015, 11:11

Re: Podnikatelský program PROFIT

#82 Příspěvek od stani » 20 úno 2020, 15:26

zeleno110 píše:
20 úno 2020, 14:58
Nastavil si pred ich inštaláciou wine na windows nt4 ?
...-verziu wine nechaj win7...

Aha, přehlédl jsem tvůj další příspěvek: Teraz by si mal nastaviť wine na windows nt4 a skúsiť nainštalovať mdac28 a jet40 zo stiahnutých súborov.

Což jsem právě udělal, ale háže mi to stejné hlášky. Zkusil jsem změnit na Windows NT a restartovat, ale pořád ty chyby. To je divné, u předchozích dvou verzí toto nebylo...
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.

Uživatelský avatar
zeleno110
Poradce Mintu
Příspěvky: 338
Registrován: 08 lis 2017, 17:12

Re: Podnikatelský program PROFIT

#83 Příspěvek od zeleno110 » 20 úno 2020, 15:46

Reštartoval si wine, alebo počítač, dobre by bolo to druhé.

Uživatelský avatar
stani
Poradce Mintu
Příspěvky: 297
Registrován: 14 srp 2015, 11:11

Re: Podnikatelský program PROFIT

#84 Příspěvek od stani » 20 úno 2020, 15:52

Restartoval jsem oboje. Ještě asi zkusím odstranit Profit3, restart, nová instalace a uvidím.
------
Editace: tak se nějak nedaří... :( Profit3 odstraněn, restart. Nová instalace Profit3, ovšem dojde to do Vyberte prosím: a najednou se opět objeví toto, jako u předchozí instalace. Nechápu...
OK, Storno, ukončení PoL, přeinstalace PoL z toho nového odkazu, restart, pokus o novou instalaci Profit3, ovšem u Vyberte prosím: opět není možnost volby (POL_Function_OverrideDLL a POL_Install_corefont)... Takže nevím co dál.. Chová se to nějak zvláštně.
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.

Uživatelský avatar
zeleno110
Poradce Mintu
Příspěvky: 338
Registrován: 08 lis 2017, 17:12

Re: Podnikatelský program PROFIT

#85 Příspěvek od zeleno110 » 20 úno 2020, 16:44

Tie funkcie sa dajú nainštalovať aj potom, nezaškrtni nič a daj ďalej, či bude pokračovať
Aby sa celá ponuka ukázala, musí sa Playonlinux pripojiť na svoje servery, čo je asi niekedy problém. Skús zajtra.

Uživatelský avatar
stani
Poradce Mintu
Příspěvky: 297
Registrován: 14 srp 2015, 11:11

Re: Podnikatelský program PROFIT

#86 Příspěvek od stani » 21 úno 2020, 10:26

Takže dnešní pokračování s Profit3: POL_Function_OverrideDLL a POL_Install_corefont zvoleno a nainstalováno.
Pak toto pokračování: spustit PlayOnLinux – označit Profit3 – vlevo v menu Nastavit – nahoře v menu Wine – Nastavení Wine – Konfigurace Wine – Aplikace – zvolit Verze Windows – Windows NT 4.0 – Použít – OK. Restartovat PlayOnLinux. Spustit PlayOnLinux – označit Profit3– vlevo v menu Nastavit –nahoře v menu Různé – Spustit .exe soubor v této virtuální mechanice – a nechat nainstalovat MDAC-TYP.exe a jet40sp8_Wme.exe.

Bohužel, opakuje se to, co včera (1, 2). :(
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.

Uživatelský avatar
zeleno110
Poradce Mintu
Příspěvky: 338
Registrován: 08 lis 2017, 17:12

Re: Podnikatelský program PROFIT

#87 Příspěvek od zeleno110 » 21 úno 2020, 11:34

Je to nejako domotané. Treba odinštalovať Profit3 a potvrdiť aj odstránenie tejto virtuálnej jednotky. Potom vytvoriť novú a nainštalovať aj program Profit a až potom to ostatné. Podľa toho, čo popisuješ," Profit3 odstraněn, restart. Nová instalace Profit3, ovšem dojde to do Vyberte prosím: a najednou se opět objeví toto, jako u předchozí instalace. Nechápu...
OK, Storno, ukončení PoL, přeinstalace PoL z toho nového odkazu, restart, pokus o novou instalaci Profit3, ovšem u Vyberte prosím: opět není možnost volby (POL_Function_OverrideDLL a POL_Install_corefont)... Takže nevím co dál.. Chová se to nějak zvláštně." to vyzerá, ako by si virtuálnu jednotku neodstránil.
Popíš presne, ako to robíš, čo znamená "Profit3 odstraněn, restart."

Uživatelský avatar
stani
Poradce Mintu
Příspěvky: 297
Registrován: 14 srp 2015, 11:11

Re: Podnikatelský program PROFIT

#88 Příspěvek od stani » 21 úno 2020, 12:11

Není to domotané. Profit 3 jsem odstranil a pak zkusil znovu instalaci.
OK, aby tě to nemátlo, tak jsem zkusil úplně novou instalaci - Profit 4, ale zastaví se to opět na instalaci MDAC-TYP.exe a jet40sp8_Wme.exe (1, 2).
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.

Uživatelský avatar
zeleno110
Poradce Mintu
Příspěvky: 338
Registrován: 08 lis 2017, 17:12

Re: Podnikatelský program PROFIT

#89 Příspěvek od zeleno110 » 21 úno 2020, 12:44

Sú aj ďalšie možnosti. V Nastavenie - Inštalovať súčasti- pridaj postupne msxml3, vcrun6, vcrun2005, mdac28 a potom skús inštaláciu Mdac a jet40.
Ak sa nepodarí, treba nakopírovať msjet40.dll a dao360.dll na príslušné miesta, ako si to robil v prvom Profite.
Máš funkčný Profit 2x, tak neviem prečo sa za každú cenu snažíš napísať návod, ktorý aj tak na druhom počítači s inou konfiguráciou nebude fungovať, keď to nejde ani na tom istom. Vždy treba riešiť iné problémy.

Uživatelský avatar
zeleno110
Poradce Mintu
Příspěvky: 338
Registrován: 08 lis 2017, 17:12

Re: Podnikatelský program PROFIT

#90 Příspěvek od zeleno110 » 25 úno 2020, 12:20

Ešte postup č.xy. Pridať - Nainštalovať program mimo zoznamu - Ručná inštalácia - Nainštalovať program v novej virtuálnej jednotke - zadať názov - zaškrtnúť všetky tri možnosti - vybrať najnovší nainštalovaný wine - nastaviť wine na windows nt4 - nainštalovať - zafajknúť POL_Function_OverrideDLL a POL_Install_mdac28, pokračovať a keď vyzve na zadanie inštalačného súboru, dať prerušiť inštaláciu. Potom znova
Pridať - Nainštalovať program mimo zoznamu - Ručná inštalácia - tu zadať Upraviť alebo aktualizovať existujúcu aplikáciu - dole zaškrtnúť Zobraziť virtuálne jednotky - násť Profit - v nastaveniach vrátiť wine na win 7 a nainštalovať Profit. Msjet40.dll a dao360.dll nakopírovať ručne do /windows/system32/ a dao360.dll aj do Program Files/Common Files/Microsoft Shared/dao/ "ak tam nie je, vytvotiť ručne"
a pridať v Libaries ako bolo uvedené niekde vyššie v príspevkoch.

Odpovědět