Fakturace v Linux Mintu - PROFIT

Spouštění softwaru pro Windows přes nástroj Wine
Odpovědět
Zpráva
Autor
jarek163
Příspěvky: 64
Registrován: 29 lis 2012, 21:12
Bydliště: Rychnov n.Kn

Re: wine

#11 Příspěvek od jarek163 » 20 lis 2013, 12:35

Zkus spustit přes příkazový řádek -- winetricks
NTB: Linux Mint 17 Mate (64bit) - Lenovo Y 550P

czpetr
Příspěvky: 125
Registrován: 15 říj 2013, 18:20
Bydliště: Valašské Meziříčí

Re: wine

#12 Příspěvek od czpetr » 20 lis 2013, 13:00

blbý dotaz ale jak jsem uplný začátečník linuxu.jsetli myslíš v terminálu?V nabídce ostatní mám jen wine,odinstalovat wine,poznámkový blok,procházet disk c

jarek163
Příspěvky: 64
Registrován: 29 lis 2012, 21:12
Bydliště: Rychnov n.Kn

Re: wine

#13 Příspěvek od jarek163 » 20 lis 2013, 13:04

Ano v terminálu ;)
NTB: Linux Mint 17 Mate (64bit) - Lenovo Y 550P

czpetr
Příspěvky: 125
Registrován: 15 říj 2013, 18:20
Bydliště: Valašské Meziříčí

Re: wine

#14 Příspěvek od czpetr » 20 lis 2013, 13:06

když jsem zadal příkaz winetricks tak to vypsalo:
Nothing to do. See --help. Graphical UI can be started with --gui

czpetr
Příspěvky: 125
Registrován: 15 říj 2013, 18:20
Bydliště: Valašské Meziříčí

Re: wine

#15 Příspěvek od czpetr » 20 lis 2013, 13:53

Tak Tak se mi ten profit podařil nainstalovat podle návodu ale ve složce ostatní nemám ten winetricks.

Ale narazil jsem na problém že ikony menu jsou useklé a písmo jakési divné viz,příloha tak jsem psal na podporu jestli s tím jde něco udělat tak uvidím.se mi ten profit podařil nainstalovat podle návodu
1.wine
2.winetricks
3.mdac_typ.exe
4.winetricks jet40 mdac28

Ale narazil jsem na problém že ikony menu jsou useklé a písmo jakési divné viz,příloha tak jsem psal na podporu jestli s tím jde něco udělat tak uvidím.
Přílohy
Snímek obrazovky-PROFIT FREE - a [2013].png
Naposledy upravil(a) czpetr dne 20 lis 2013, 14:01, celkem upraveno 1 x.

jarek163
Příspěvky: 64
Registrován: 29 lis 2012, 21:12
Bydliště: Rychnov n.Kn

Re: wine

#16 Příspěvek od jarek163 » 20 lis 2013, 14:01

Také jsem si ho ze zvědavosti stáhl a nainstaloval, a máš pravdu že program se nezobrazuje korektně. Hlavně že víme že se dá rozchodit 8-)
NTB: Linux Mint 17 Mate (64bit) - Lenovo Y 550P

czpetr
Příspěvky: 125
Registrován: 15 říj 2013, 18:20
Bydliště: Valašské Meziříčí

Re: wine

#17 Příspěvek od czpetr » 20 lis 2013, 14:05

To je jediný program který musím pouštět na win xp jinak už bych měl jen linux.I když jsem začátečník tak linux je super a zatím se jen učím.Omlouvám se za blbé dotazy.

Je ale zajimavé že na stránkach profitu vypadá program v pohodě.Tam to testují jen na Ubuntu.

jarek163
Příspěvky: 64
Registrován: 29 lis 2012, 21:12
Bydliště: Rychnov n.Kn

Re: wine

#18 Příspěvek od jarek163 » 20 lis 2013, 14:24

Nebo nakonec, když bude nejhůř tak zkusit xpečka ve VirtualBoxu, nebo WMware Playeru, ale to by chtělo trochu výkonný počítač, aby se to netáhlo...
NTB: Linux Mint 17 Mate (64bit) - Lenovo Y 550P

czpetr
Příspěvky: 125
Registrován: 15 říj 2013, 18:20
Bydliště: Valašské Meziříčí

Re: wine

#19 Příspěvek od czpetr » 20 lis 2013, 14:30

Zatím to řeším že mám xp a LM15 vedle sebe a startuje se mě linux.Podle potřebu to přepnu.

Uživatelský avatar
KOLEGA
Poradce Mintu
Příspěvky: 365
Registrován: 01 lis 2012, 16:04
Bydliště: Nedaleko Mladé Boleslavi
Kontaktovat uživatele:

Re: wine

#20 Příspěvek od KOLEGA » 20 lis 2013, 15:45

Žádný dotaz není hloupý (skoro) a jakmile by jsi se blbě ptal, tak se někdo ozve :), takže směle do toho :)
Zažraný linuxový liberál
---
HTC One V - 512 MB RAM, 1GHz - Android 4.0.3, HTC Sense
Cubie Board - 1GB RAM, 1GHz ARM, Linaro 13.04
Lenovo IdeaPad - 8GB RAM, i5, Linux Mint 13 Maya, Cinnamon 2.0.?

Odpovědět