Kamarád ma problémy s Win7 na tomto ntb. Celkem jsem mu vysvětlil co je Linux Mint a tak vše kolem něj a on jej chce nainstalovat a odzkoušet.
Ja ale s instalaci na ntb nemam moc zkušenosti tak snad mu to nainstaluji dobře a neudělám si ostudu

na podobné a aj slabšie konfigurácie bežne dávam Mate, ale podľa počasia:) to prekladám s xfcepajus píše:tento ntb má 2jádro 1.9, RAM 2GB a integrovanou grafiku.
pre všetkých, ktorí to riešia takto, odporúčam toto vlákno:pajus píše:... mam připravené 3 flash s LM a to LMC 17,2- 32 A 64 bit + LM Xfce 17,1 64bit. Začnu s tím Xfce 64. Pak vám dam vědět .)
to máš na každej flash-ke natvrdo nainštalovaný OS alebo sú to len inštalačné médiá?juhele2014 píše:... já mám na 16Giga fl. Philips instalován Linux Mint 17.1 Xfce 32-bit, to běhá dost dobře, to je fajn. Pak mám 16Giga kingston DT, tam je Antix 15, s rychlostí taky nejsou problémy. Obě jsou usb3. Ale - na superpomalé flešce Silicon Power 16giga, usb2, tak to je peklo, tam je LM 17,1 MATE a to chce velkou trpělivost ...