PC som fukal pred pol rokom. Doteraz slapal jak hodinky. Pravda ak sa nezacali prejavovat naznaky odchadzania XP do historie. Vypadavanim a naslednou nefunkcnostou netu. prv myslel ze to je chyba poskytovatela netu. No ked sa pridruzili ostatne starcekovske chyby XP, bol som na razcesti. Zvolil Linux. (a hla problem z netom na lusknutie prstov vyrieseny). Skusal testoval LM 13. LM 17, Xubuntu, Kubuntu, Mageia. Nie vsade vsetko klaplo, a ak. Tak si to odnieslo pomalsie nacitavanie, otvaranie. No problem s Firefoxom tam bol vo vacsine.
Vyskusat inde by aj moznost bola. Ale ak to niekomu hodis, potom to chce odinstalovat. A to by si sa musel vratit k jeho povodnemu systemu. Bud 1.instal na novo aj z ovladacmi, nastaveniami. 2.formou zalohy. No ani zaloha to nemusi vratit na 100 percent. Jasne ze v tom pripadae mas dalsie starosti na krku, lebo dotycny to bude chciet mat po svojom ako pred testovanim.
Ramky ako hodnoty niesu rovnake, ale vyrobca sedi.
Nemohla by byt priocina procesor ? Nepostacuje na naroky novsieho FF . Hm ? Napada ma aj ci nahodou som nespravil chybu, ze som to daval instalovat do ext.4. Predsa novsie formatovanie, snad aj novsie narioky na hardware. Alebo predsa teraz skusit LM 17.2 Xfce v ext.3 ?? Uz ma to nebavi take testovanie a FF stale nie slapat ako ma.