Zdravím
Môžete mi poradiť ako nainštalovať správne Viber, niečo som domrvil. Teraz mi vypisuje nasledovné:
hrasok@hrasok-Lenovo-IdeaPad-S10-2 ~ $ wget http://download.cdn.viber.com/cdn/deskt ... rSetup.exe
--2015-09-28 21:37:04-- http://download.cdn.viber.com/cdn/deskt ... rSetup.exe
Prevádza sa download.cdn.viber.com (download.cdn.viber.com) na IP adresu... 23.53.216.60
Pripájanie k download.cdn.viber.com (download.cdn.viber.com)|23.53.216.60|:80... pripojené.
HTTP požiadavka odoslaná, čakám na odpoveď... 200 OK
Dĺžka: 106525480 (102M) [application/octet-stream]
Ukladá sa do: „ViberSetup.exe“
100%[======================================>] 106 525 480 578KB/s za 3m 1s
2015-09-28 21:40:20 (574 KB/s) - „ViberSetup.exe“ uložené [106525480/106525480]
hrasok@hrasok-Lenovo-IdeaPad-S10-2 ~ $ wine ViberSetup.exe
fixme:heap:HeapSetInformation (nil) 1 (nil) 0
fixme:ntdll:NtQueryInformationToken QueryInformationToken( ..., TokenElevation, ...) semi-stub
err:ole:CoInitializeEx Attempt to change threading model of this apartment from multi-threaded to apartment threaded
fixme:ntdll:NtQueryInformationToken QueryInformationToken( ..., TokenElevation, ...) semi-stub
err:ole:CoInitializeEx Attempt to change threading model of this apartment from multi-threaded to apartment threaded
fixme:advapi:DecryptFileW (L"C:\\users\\hrasok\\Temp\\{e577cb09-2068-44fb-8eed-cfcc1617b010}\\", 00000000): stub
Inštalácia Viber do Linux Mint 17.2 Rafaela 32-bit
Re: Inštalácia Viber do Linux Mint 17.2 Rafaela 32-bit
A čo takto skúsiť Viber priamo pre Linux? 
https://www.viber.com/en/products/linux
Alebo priamo zo Softvérového centra...

https://www.viber.com/en/products/linux
Alebo priamo zo Softvérového centra...
Rád by som, no môj NTB 64bit systém nezvládne. Skúsil som to s wine.
-
Na systému Linux Mint 17.2 Rafaela 64bit, kernel 3.16.0 to jede, resp. na USB flešce mám instalován LM a Viber se bez problému instaloval. Akorát se to chce spojit s mobilem, tak sem to stopnul, ale asi by instalace, např. na android, proběhla v pohodě a mělo by to spolu komunikovat. Takže rada pro qwerty - instaluj 64bit systém a pak to pojede bez problému ... 

-
Nejake reseni? Mint 17.2 MATE 64bit, cerstve stazeny Viber a nechci pouzivat linuxackou verzi, mizi mi pak jeji ikona v trayi. Presne proto pouzivam uz aspon dva roky kombinaci mint+wine+viber k plne spokojenosti.
Posledni instalace systemu a Viberu nekdy v lete bez problemu. Dneska jsem delal cistou instalaci kvuli tomu, ze jsem chtel data na ext4, ne NTFS ktere jsem predtim kvuli Win na druhem disku pouzival. A ted jsem zjistil, ze se to neda u mne nainstalovat kvuli stejne chybe, jakou psal puvodni pisatel. Do te doby proste stacilo nahodit wine a winetricks a spustit "wine ViberSetup.exe" a slo to ok ...
EDIT: Udelal jsem jeste jeden reinstall a nejede to ani v cistem systemu. HNUS!
EDIT 2: Podarilo se mi najit starsi verze Viberu a po neuspesich s verzemi 5.4.0 a 5.3.0 jsem uspel s 5.2.0, na ktere ted jedu dal.
Posledni instalace systemu a Viberu nekdy v lete bez problemu. Dneska jsem delal cistou instalaci kvuli tomu, ze jsem chtel data na ext4, ne NTFS ktere jsem predtim kvuli Win na druhem disku pouzival. A ted jsem zjistil, ze se to neda u mne nainstalovat kvuli stejne chybe, jakou psal puvodni pisatel. Do te doby proste stacilo nahodit wine a winetricks a spustit "wine ViberSetup.exe" a slo to ok ...
Kód: Vybrat vše
user@linux ~/Downloads $ wine ViberSetup.exe
fixme:advapi:DecryptFileW (L"C:\\users\\michal\\Temp\\{b1142ab5-4e7c-4fa1-8734-115e5d1e1933}\\", 00000000): stub
EDIT: Udelal jsem jeste jeden reinstall a nejede to ani v cistem systemu. HNUS!
EDIT 2: Podarilo se mi najit starsi verze Viberu a po neuspesich s verzemi 5.4.0 a 5.3.0 jsem uspel s 5.2.0, na ktere ted jedu dal.
Ďakujem, verzia 5.2.0 šlape.