Ako presne si to robil, vyskusaj byt konkretnejsi.EDIT: pridal som do startupu
Mohol by si sem dat vypis procesov ...ked si zobrazim procesy, acpid mi bezi, ale monitor neprepne
.
Ako presne si to robil, vyskusaj byt konkretnejsi.EDIT: pridal som do startupu
Mohol by si sem dat vypis procesov ...ked si zobrazim procesy, acpid mi bezi, ale monitor neprepne
Proste kým nepustím sudo acpid, tak to nejde. Samozrejme v procesoch ho mam potom 2x. Vlastník root, ona tasky zaberajú cca 142kb. Môžem spustiť teamviewer keď budem zajtra pri notebooku (cca 10:00 - 12:00)menom píše:.Ako presne si to robil, vyskusaj byt konkretnejsi.EDIT: pridal som do startupu
.
Kód: Vybrat vše
cat /var/log/syslog | grep acpid
action=/etc/acpi/lid.sh "%e"
tak to "%e" zmaz.EDIT: "%e" nepomohlo
event=button[ /]lid
stat /usr/sbin/acpid
To [/] som tam mal. Nepomohlomenom píše:Dobre by bolo aby si objasnil co si skusal, aby si acpid "EDIT: pridal som do startupu a uz konecne funguje"
Ked to akoze chvilu fungovalo.
Ak to tu nechces rozoberat, tak dufam, ze si to potom uviedol do povodneho stavu.
tak to "%e" zmaz.EDIT: "%e" nepomohlo
Mohol by si skusit este upravit riadok nad tym na:(aj s tou medzerou medzi zatvorkami nalavo od lomitka)Kód: Vybrat vše
event=button[ /]lid
A dat sem vypis:Toto vsetko urob bez toho spustenia - ked rucne davas sudo acpid, nech sa to nemiesa.Kód: Vybrat vše
stat /usr/sbin/acpid
.
Este je jedna moznost:To [/] som tam mal. Nepomohlo
event=button/lid .*
stat /usr/sbin/acpid
myslis, ze to, akym sposobom to bude zapisane ma vplyv na to, ze ked spustim rucne acpid tak to ide?menom píše:.Este je jedna moznost:To [/] som tam mal. Nepomohlo.Kód: Vybrat vše
event=button/lid .*
teroz som len na notebooku. nemam pripojeny ext monitor:
File: ‘/usr/sbin/acpid’
Size: 48056 Blocks: 96 IO Block: 4096 regular file
Device: 801h/2049d Inode: 404933 Links: 1
Access: (0755/-rwxr-xr-x) Uid: ( 0/ root) Gid: ( 0/ root)
Access: 2015-10-14 14:46:15.657964814 +0200
Modify: 2014-04-03 20:41:25.000000000 +0200
Change: 2015-02-11 09:10:25.823845279 +0100
Birth: -