Aktualizace Thunderbird [vyřešeno]

Problémy a zkušenosti s programy, softwarovými nástroji nebo balíčkovacími systémy pro jejich instalaci
Zamčeno
Zpráva
Autor
jardak

Aktualizace Thunderbird [vyřešeno]

#1 Příspěvek od jardak »

Dobrý den a ahoj všichni! Po poslední aktualizaci Thunderbird v. 38.x na 45.x 19.4.2016 je část programu v angličtině a docela pěkné ikony byly nahrazeny černými symboly. Vypadá to strašně, nechci takové atualizace. Jak se mohu vrátit zpět na verzi 38.x? Funkce jsou v pořádku. Je možné se někde podívat dopředu, jak bude aktualizace vypadat a ne "jen" na výpis SW změn? Díky Jrd
migrena6

Re: aktualizace Thunderbird

#2 Příspěvek od migrena6 »

Ja som práveže zvedavý na novú verziu, ale mne ju Správca aktualizácií ešte neponúkol.
Linux Mint 20.2 Xfce, Lenovo IdeaPad l340-17irh Gaming, Intel Core i5-9300HF, NVIDIA TU117M [GeForce GTX 1650 Mobile / Max-Q], 16GB RAM
kamowski

#3 Příspěvek od kamowski »

ikony sú súčasťou témy, to zn., že si ich zmeníš iba inštaláciou inej témy, nájdeš to v Nástroje - Doplnky - Získať doplnky (zroluj celkom dole)
kde je tá default z tb 38, to žiaľ neviem :(
- - -
otvor si správcu softvéru (synaptic), vyhľadaj thunderbird, označ ho (vysvieť) a Ctrl+E (vynútiť verziu)
pozri, či ti ponúka ver 38, ak áno, daj ju nainštalovať a potom Balík - Uzamknúť verziu
thunderbird tak často neaktualizujú, takže s tým vydržíš do preinštalovania systému :)
jardak

#4 Příspěvek od jardak »

Děkuji za příspěvky, ale v Synaptiku právě nelze vynutit zpětný chod. Sice ukáže předchozí verzi, ale nelze ji označit a nabídka vynutit verzi je nepřístupná. Zkusím změnit téma a nebo reinstal celého thunderbirdu. Dám vědět. Ještě jednou díky. Jrd
jardak

#5 Příspěvek od jardak »

Ahoj a dobrý den! Naistaloval jsem pomocí správce doplňků nové téma, které se mě líbí a jsem spokojen :) . Díky za pomoc. JardaK
menom

#6 Příspěvek od menom »

.

Ked si spokojny, mohol si oznacit tema tou fajfkou v zelenom.

:D

.
.
jardak

#7 Příspěvek od jardak »

Omlouvám se.
Zamčeno