dobra kdyz si od tebe necham poradit co musim udelat aby mi opet vse slapalo jako predtim ale pamatuj ze nehodlam prijit jak o data tak o pristrojlaxlo píše:...tak to premenujme na ciernu obrazovku s modrym oknon...mal som to,videl som padnut mint po odinstalacii libre office/aj pricinu/...je aj vo W10,s animaciou...treba byt objektivny,a upozornit aj na neprijemnosti...najma na ich priciny...nechcem nikoho odstrasit,ani predsviecat...ani otvorit konferenciu o teme...som len napisal ze co moze prist s manipulaciami ovladacov AMD...na zaver-ak bude potrebne,viem pomoct...![]()
![]()
OT: V Linuxu skutečně není BSOD čili tzv. "modrá obrazovka smrti". Ta existuje pouze ve Windows (Windows 10 včetně). Linux má tzv. "černou obrazovku smrti", popřípadě hlášku:laxlo píše:...v linuxu je tiez modra obrazovka,nie je bezne..
Kód: Vybrat vše
Kernel panic
@laxlo: Docházím k závěru že jen prudíte, rejpete a neporadíte nic. Jen děláte chytrýho. :-/laxlo píše:...nakoniec dojdeme k tomu,ze hlasku-CINNAMON HAVAROVAL-som videl len ja...a ze to neexistuje... :lol: :lol: :lol: