Redhawk správa pre teba a aj ostatných:
vzhľadom k popísanému problému som sa rozhodol k danému:
odstránil som Linux mint 18 Sarah.keďže som ho inštaloval vedľa win,boli tam zbytky.nebolo to ľahké,poradil som si,
použil som Gparted Live cd.
teraz som nainštaloval Linux Mint 18.1 Serena.zase vedla win.win som tam ponechal bez povšimnutia.chcem otestovať načítavanie BD-R diskov.prvá vec 18.1 Serena je,že mi nainštalovala viac vecí do PC.uvidím načítavanie médíí.po otestovaní napíšem výsledok.uvidím,podla toho ako budem mať času.treba vyčkať.musím ešte nájsť nejaký soft čo napaluje BD-R disky.brasero len cd a dvd.
Blueray napalovačka
Re: Blueray napalovačka
neviem to posúdiť presne na 100 percent,ale otestoval som BD-R disky a myslím,že som na to prišiel:
nenačítalo mi tie,ktoré som pod win pri napalovaní uzavrel.
pár diskov čo mi teraz nenačítalo som pod win 8.1 pozeral a boli uzavreté.nezvyknem uzavrieť CD,DVD,BD-R ale keď malo BD-R tak 20G asi som to ťukol.a teraz mi to pod linuxom nechce načítať.vie niekto poradiť či sa nedá doinštalovať nejaká utilita,ktorá by vyriešila daný problém?
nenačítalo mi tie,ktoré som pod win pri napalovaní uzavrel.
pár diskov čo mi teraz nenačítalo som pod win 8.1 pozeral a boli uzavreté.nezvyknem uzavrieť CD,DVD,BD-R ale keď malo BD-R tak 20G asi som to ťukol.a teraz mi to pod linuxom nechce načítať.vie niekto poradiť či sa nedá doinštalovať nejaká utilita,ktorá by vyriešila daný problém?
.
Vypada to, ze programy na vypalovanie vo win pouzivaju "The Digital Rights Management (DRM)"
Kukni sem:
http://www.howtogeek.com/240487/how-to- ... -on-linux/
.
Vypada to, ze programy na vypalovanie vo win pouzivaju "The Digital Rights Management (DRM)"
Kukni sem:
http://www.howtogeek.com/240487/how-to- ... -on-linux/
.
.
Vo win mi prehrať idú,keď dám napálený BD-R disk do blueray prehávača a je tam napr. 3D film-mkv súbor,tak to ide.bez problémov.nejde mi len zopár médií v linuxe.
xfburn nenapaluje BD-R
len cd a dvd
xfburn nenapaluje BD-R
len cd a dvd
opravujem sa,dal som tam xfburn-síce na nete bolo písané,že xfburn napaluje len cd a dvd,pridal som ho do linuxu a vyzerá to na skvelý napalovací softver.ďakujem za radu.napaluje aj 22,5G,46,5G a aj nejakých 2T
nemám doma prázdne BD-R disky.budúci týždeň vyskúšam napáliť a napíšem odpoveď.ako mi to napálilo,načítavanie a pod.skúšal som teraz do programu xfburn pridavať soft.ked som pridával väčšie súbory,ktoré boli neviem presne nad 8G?vypísalo mi toto:súbor je väčší ako dovoluje iso9660 level 2.môže to byť problém pre staršie systémy alebo soft.vo win som musel zmeniť asi nastavenia na UDF...neviem.ale tu som nič také nenašiel.neviem kde mám čo prepnúť...
nemám doma prázdne BD-R disky.budúci týždeň vyskúšam napáliť a napíšem odpoveď.ako mi to napálilo,načítavanie a pod.skúšal som teraz do programu xfburn pridavať soft.ked som pridával väčšie súbory,ktoré boli neviem presne nad 8G?vypísalo mi toto:súbor je väčší ako dovoluje iso9660 level 2.môže to byť problém pre staršie systémy alebo soft.vo win som musel zmeniť asi nastavenia na UDF...neviem.ale tu som nič také nenašiel.neviem kde mám čo prepnúť...
dnes som skúsil napalovať BD-R disky.najprv som skúšal napáliť cez program xfburn.spomínaný iso9660 level 2 ma nechcel pustiť.nikde to v programe xfburn neviem nájsť.prepínanie na UDF a pod.tak som to dal na vyskúšanie.napáliť mi to napálilo,v napaľovačke-v mechanike mi to ide načítať ale blueray prehrávač mi neberie BD-R disk.vypisuje-disk má nesprávny systém.doba napalovania bola asi 45min.
potom som dal druhý krát napaľovať-teraz cez program k3b.tam už šlo prepnúť na UDF disk.súbor bol jeden-17,5G-doba napaľovania 1hod-10 minút.disk ide aj v blueray mechanike a aj v blueray prehrávači.asi by som to uzavrel,budem napaľovať pod linuxom a v k3b,aj ked oproti xfburn napaloval asi o 30 minút dlhšie.vec by som už uzavrel
potom som dal druhý krát napaľovať-teraz cez program k3b.tam už šlo prepnúť na UDF disk.súbor bol jeden-17,5G-doba napaľovania 1hod-10 minút.disk ide aj v blueray mechanike a aj v blueray prehrávači.asi by som to uzavrel,budem napaľovať pod linuxom a v k3b,aj ked oproti xfburn napaloval asi o 30 minút dlhšie.vec by som už uzavrel