Livan píše:
Ještě další možnost je, že na notebooku není přepnutý výstup na HDMI. Na mém je tlačítko F8, které cyklicky přepíná zobrazování - jenom displej/jenom HDMI/displej+HDMI. Skontroluj to, samozřejmě to tlačítko múže být na tvém notebooku jiné - podívej se do dokumentace k notebooku.
přepínání jsem samozřejmě zkoušel.
Tracer píše:Moje teorie Tě nepotěší už vůbec:
Je také možné, že máš odkouřený HDMI na GK či na TV. Pravděpodobnější je však GK. Takhle se to přesně v takovém případě chová - v OS je nastavena rozšířená plocha - jen ji nikde nevidíš a nemůžeš s ní pracovat.
Zkus jiný monitor či jinou GK spíš na Woknech - budeš mít jistotu selekce a určení ...
Máš PC a TV zapojeny do jiných zásuvek vzdálených od sebe? Nekolísá síť? U táty reklamuju každý rok GK, protože odchází HDMI - je totiž citlivé na rozdílové napětí na I/O AV kabelu a dodnes není dořešena ochrana. NTB s odkouřeným HDMI jsem už také viděl dost.
Kdyby byl odkouřenej HDMI výstup, tak to na jiných TV fungovat taky nebude, ale mě to na jiných (novějších) TV funguje. Kdyby byl problém v TV tak zase nefunguje obraz z jiného noťasu, ale jiný obraz z o hodně staršího noťasu než mám já funguje.