Instalace na tablet 2 v 1
Re: Instalace na tablet 2 v 1
To je nutné provést ale už v nainstalovaném Ubuntu. Což já nemůžu. Potřebuji nainstalovat Ubuntu už s aktualizovaným kernelem.
Tak jsem udělal nějaký pokrok. Ubuntu 16.04 úspěšně nainstalován, wi-fi je funkční (pomocí upgrade kernelu).
Co mi zatím nefunguje je zvuk a BT. Ikonka zvuku je k dispozici, ale žádný zvuk není slyšet. BT není detekováno vůbec.
Dále videa např. na youtube se nehorázně sekají. Vyzkoušen Firefox, Chromium i klasický Chrome.
Budu rád za další vaše rady. Děkuju.
Co mi zatím nefunguje je zvuk a BT. Ikonka zvuku je k dispozici, ale žádný zvuk není slyšet. BT není detekováno vůbec.
Dále videa např. na youtube se nehorázně sekají. Vyzkoušen Firefox, Chromium i klasický Chrome.
Budu rád za další vaše rady. Děkuju.
Tak vše již šlape na jedničku. Videa už jedou taky v pohodě, dotyk funguje bez problémů. BT detekováno. Už zbývá jen problém se zvukem. Nevím si s tím už rady.
**** Seznam PLAYBACK Hardwarových zařízení ****
karta 0: Audio [Intel HDMI/DP LPE Audio], zařízení 0: HdmiLpeAudio [Intel HDMI/DP LPE Audio]
Podzařízení: 1/1
Podzařízení #0: subdevice #0
karta 1: bytcrrt5651 [bytcr-rt5651], zařízení 0: Audio (*) []
karta 1: bytcrrt5651 [bytcr-rt5651], zařízení 1: Deep-Buffer Audio (*) []
**** Seznam PLAYBACK Hardwarových zařízení ****
karta 0: Audio [Intel HDMI/DP LPE Audio], zařízení 0: HdmiLpeAudio [Intel HDMI/DP LPE Audio]
karta 1: bytcrrt5651 [bytcr-rt5651], zařízení 0: Audio (*) []
karta 1: bytcrrt5651 [bytcr-rt5651], zařízení 1: Deep-Buffer Audio (*) []
-

Jeste kdyz tak prosim vzdy pis, jak jsi toho docilil nebo pak na konci udelej nejaky navod, ktery zde das do prispevku nebo se domluvis, ze by mohl byt vlozen na wiki ...
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...