VLC + Cinnamon => do oznamovacej lišty?

Prohlížení, zpracování, editace a tvorba multimediálních souborů (hudba, video, obrázky, ...)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Luky83
Příspěvky: 25
Registrován: 25 čer 2014, 07:48

VLC + Cinnamon => do oznamovacej lišty?

#1 Příspěvek od Luky83 » 28 čer 2018, 18:36

Existuje nejaký trik ako zariadiť aby sa VLC (3.0.2-2) minimalizoval do oznamovacej lišty v prostredí Cinnamon (3.8.4), tak ako to bez problémov fungovalo s verziou 2.*.* ?
Manjaro x64 Cinnamon (3.8.4), (kernel 4.17)

juhele2014
Guru Mintu
Příspěvky: 1764
Registrován: 19 kvě 2014, 17:47

Re: VLC + Cinnamon => do oznamovacej lišty?

#2 Příspěvek od juhele2014 » 28 čer 2018, 19:38

V Ubunťáku 18.04 MATE to funguje, proč ti to nesleze do lišty?

Luky83
Příspěvky: 25
Registrován: 25 čer 2014, 07:48

Re: VLC + Cinnamon => do oznamovacej lišty?

#3 Příspěvek od Luky83 » 29 čer 2018, 08:24

To ja práve neviem, od verzie VLC 3 to nefunguje. Ikona v lište sa vôbec neobjaví.
Manjaro x64 Cinnamon (3.8.4), (kernel 4.17)

Uživatelský avatar
redhawk
Guru Mintu
Příspěvky: 3017
Registrován: 12 led 2016, 19:14
Bydliště: ako kedy

Re: VLC + Cinnamon => do oznamovacej lišty?

#4 Příspěvek od redhawk » 29 čer 2018, 13:29

Luky83 píše:
28 čer 2018, 18:36
Existuje nejaký trik ako zariadiť aby sa VLC (3.0.2-2) minimalizoval do oznamovacej lišty v prostredí Cinnamon (3.8.4), tak ako to bez problémov fungovalo s verziou 2.*.* ?
divne. LM 19 + vlc3 normalne ide.
Nebude tam daco nastavene?
Pravděpodobně kecám.
Hlúposť užívateľa je úmerná jeho právam.
Podstatou pirátstva nie je túžba ľudí kradnúť, ale neschopnosť predať im veci, ktoré chcú.

Luky83
Příspěvky: 25
Registrován: 25 čer 2014, 07:48

Re: VLC + Cinnamon => do oznamovacej lišty?

#5 Příspěvek od Luky83 » 30 čer 2018, 11:40

Nemám predstavu čo by to mohlo byť a nastavenia ostali pôvodné, aké som používal pri verzii VLC 2, kde to fungovalo korektne.
Manjaro x64 Cinnamon (3.8.4), (kernel 4.17)

345kvetov
Příspěvky: 30
Registrován: 25 lis 2017, 15:58

Re: VLC + Cinnamon => do oznamovacej lišty?

#6 Příspěvek od 345kvetov » 28 črc 2018, 17:57

Len tak nahodou.
Skusal si pozriet nastavenia zvukoveho apletu? Pravy klik na "reproduktor" v liste a tam je dost moznosti co sa s tym da robit.

Odpovědět