skype 4.2.0.11
skype 4.2.0.11
ahoj,mám problém se zvukem ve skype:
SKYPE VIDEO JEDE,ZVUK OD KONTAKTU SLYŠÍM ALE JEDINÝ PROBLÉM JE,ŽE KONTAKT NESLYŠÍ MNĚ.
Mám nainstalovanoý linux mint 15 cinnamon a skype verze 4.2.0.11.Skype jsem instaloval z oficiálních zdrojů mintu+ještě před tou
instalací jsem systém aktualizoval.
Dále nastavení zvukovky posílám na na obrázku + nastavení zvukového zařízení ve skype.(ve skype nejde žádné jiné zvuk.zař. nastavit,je tam volba jen pulseaudio)
Budu vděčnej za každou radu vyzkoušel jsem několik návodů z netu ale bez výsledku.(asi je problém s pulseaudio)
Tak z nějakého důvodu mi nejdou odeslat fotky nastavení zvuku a nastavení skype,takže to popíší.
mám nastavenou zvukovku: na výstupu analog output.
na vstupu mám nastaveno zařízení FaceCam VGA analog mono.
Vše je zesíléné nikde nemám zvuk zeslabený.Jinak mi zvuk v mintu jede,dělá to problém jen ve skype.
SKYPE VIDEO JEDE,ZVUK OD KONTAKTU SLYŠÍM ALE JEDINÝ PROBLÉM JE,ŽE KONTAKT NESLYŠÍ MNĚ.
Mám nainstalovanoý linux mint 15 cinnamon a skype verze 4.2.0.11.Skype jsem instaloval z oficiálních zdrojů mintu+ještě před tou
instalací jsem systém aktualizoval.
Dále nastavení zvukovky posílám na na obrázku + nastavení zvukového zařízení ve skype.(ve skype nejde žádné jiné zvuk.zař. nastavit,je tam volba jen pulseaudio)
Budu vděčnej za každou radu vyzkoušel jsem několik návodů z netu ale bez výsledku.(asi je problém s pulseaudio)
Tak z nějakého důvodu mi nejdou odeslat fotky nastavení zvuku a nastavení skype,takže to popíší.
mám nastavenou zvukovku: na výstupu analog output.
na vstupu mám nastaveno zařízení FaceCam VGA analog mono.
Vše je zesíléné nikde nemám zvuk zeslabený.Jinak mi zvuk v mintu jede,dělá to problém jen ve skype.
Re: skype 4.2.0.11
Skype nepoužívám, ale tady je nějaké řešení, které pomohlo jednomu uživateli zde na foru, když řešil nějaký problém se Skypem: http://itsfoss.com/fix-sound-ubuntu-1304-quick-tip/
A to téma je zde: http://forum.linux-mint-czech.cz/viewto ... ilit=skype
A to téma je zde: http://forum.linux-mint-czech.cz/viewto ... ilit=skype
LinuxMint 17.3 KDE (64b) - AMD Athlon II X2 270, MB ASUS M5A78L LE, RAM 8 GB, ATI Radeon HD4350
LinuxMint 17.3 KDE (32b) - DELL Latitude D530
LinuxMint 17.3 KDE (32b) - DELL Latitude D530
diky ale tohle mám odzkoušeno ale bez výsledku.
A když provedeš ve Skype ten testovací hovor tak tam taky není nic slyšet?
LinuxMint 19 MATE (64bit) # MSI Z77A-G43, i3-3220 CPU @ 3.30GHz, NVIDIA GeForce GT 730, KHX1600C9D3P1K2/32G, WD20EFRX, Kernel: 4.15.0-43-generic x86_64
Starší verzi jsem zkoušel se stejným výsledkem,no a ten testovací hovor mi oznámí že mám špatně nastaven zvuk.(to znamená,že průvodce mluví ale to co namluvím já tak není slyšet,slyšet je jen šum pokud to pořádně zesílím)
Díky zatím to nechám tak a budu to používat systémem že kontakt bude mluvit a já mu budu psát,zatím to jinak nejde (možná časem se na něco přijde).
Každopádně díky za ochotu ahoj.
Jinak ještě dodám,že do doby nové verze skype mi vše šlapalo ok,ale pokud se vrátím ke starší verzi tak to ted prostě nejede(je tam ten samej problém),nechápu to.
Díky zatím to nechám tak a budu to používat systémem že kontakt bude mluvit a já mu budu psát,zatím to jinak nejde (možná časem se na něco přijde).
Každopádně díky za ochotu ahoj.
Jinak ještě dodám,že do doby nové verze skype mi vše šlapalo ok,ale pokud se vrátím ke starší verzi tak to ted prostě nejede(je tam ten samej problém),nechápu to.
Máš správně vybraný vstup pro mikrofon v nastavení zvuku (čelní, zadní)?
Ahoj,problém ze zvukem se mi "podařilo vyřešit" koupí externího mikrofonu a ted to šlape perfektně.
(já mám webovou kameru s integr.mikrofonem a tam se ten problém se zvukem po updatu na skype vyšší verze projevoval)
Takže všem děkuji za snahu.
(já mám webovou kameru s integr.mikrofonem a tam se ten problém se zvukem po updatu na skype vyšší verze projevoval)
Takže všem děkuji za snahu.
To jsi ale nenapsal.... tím by se to vysvětlilo, vím že tyto mikrofonky zlobí.... 

Ahoj rád bych toto téma označil za vyřešené,akorát nevím jak.