Virtualbox a disk s oddíly [vyřešeno]
Virtualbox a disk s oddíly [vyřešeno]
já mám disk rozdělený na dva díly,1. je malý pro linux, 2.velký jako datový a chtěl bych nainstalovat virtualbox, nebo alespoň ten virtual oddíl (ve kterém bude nainstalovaný win7) právě na datový disk
jde mi o to jestli když poté přeinstaluji linux a znovu nainstaluji virtualbox bude možné sputit ten virtual oddíl s win7, který je umístěn na datovém oddílu (datový se nebude měnit), jde o to abych nemusel ten win7 a programy znova instalovat
jde mi o to jestli když poté přeinstaluji linux a znovu nainstaluji virtualbox bude možné sputit ten virtual oddíl s win7, který je umístěn na datovém oddílu (datový se nebude měnit), jde o to abych nemusel ten win7 a programy znova instalovat
Re: Virtual box a disk s oddíly
Neuraz sa, ale zbytocne si to komplikujes.
Ak ten Win7 naozaj potrebujes, tak zvaz instalaciu ako dualboot - vedla Linux Mint.
S novym linuxom vetsinou instalujes aj novu verziu Virtualboxu.
Pochybujem o bezproblemovom fungovani takeho riesenia, ako si to Ty predstavujes.
Ak ten Win7 naozaj potrebujes, tak zvaz instalaciu ako dualboot - vedla Linux Mint.
S novym linuxom vetsinou instalujes aj novu verziu Virtualboxu.
Pochybujem o bezproblemovom fungovani takeho riesenia, ako si to Ty predstavujes.
Naposledy upravil(a) menom dne 14 kvě 2014, 18:02, celkem upraveno 1 x.
.
Ja prave toto budem riesit, ked vypustia LM17, tak este chvilku pockaj, dam vediet.
Notebook: Lenovo Thinkpad Edge E531, CPU: Intel Core i5 3230, GPU: Intel HD4000, RAM: 5GB, SSD: 128GB + HDD: 500GB OS: LM 17.1 Cinnamon 64-bit
Netbook: Acer AOD270, CPU: Intel Atom N2600 (1,6 GHz), GPU: GMA 3600, RAM: 2GB, OS: Win7Starter & LM 13 XFCE
Netbook: Acer AOD270, CPU: Intel Atom N2600 (1,6 GHz), GPU: GMA 3600, RAM: 2GB, OS: Win7Starter & LM 13 XFCE
Bude to fungovat bez problémů.
Fedora 32 MATE 64bit; kernel 5.8.11
CPU: Ryzen 9 3600X (12 core); RAM: 32 GiB
Tiez som toho nazoru, no nebol som si isty. Ale v podstate mne to je skoro jedno, kedze v tom "pokazenom" OS pouzivam len firemny katalóg.
Notebook: Lenovo Thinkpad Edge E531, CPU: Intel Core i5 3230, GPU: Intel HD4000, RAM: 5GB, SSD: 128GB + HDD: 500GB OS: LM 17.1 Cinnamon 64-bit
a do toho virtual boxu s win7 bude možné instalovat i ovladače, nebo se pletu?
koukal jsem na YT a ten virtual box se zapne v okně, je možné i spustit hru tak aby byla na fullscreen? ptám se proto že bych i na PC přešel na linux a ve VB spouštěl jen to co nepude v linuxu, jen mám trochu obavy aby to nebylo moc náročné na výkon
koukal jsem na YT a ten virtual box se zapne v okně, je možné i spustit hru tak aby byla na fullscreen? ptám se proto že bych i na PC přešel na linux a ve VB spouštěl jen to co nepude v linuxu, jen mám trochu obavy aby to nebylo moc náročné na výkon
Na hry můžeš zapomenout. Virtualbox sice má experimetální podporu 3D akcelerace, ale je opravdu experimentální. Pokud tedy nemyslíš solitaire
. Ten by šel bez problému i na fullscreen.

škoda
, díky!

-
Dobrý den,
nainstaloval jsem si LM na SSD disk, vše šlapě nádherně, jen mám trošku problém s nedostatkem místa. V notebooku mám ještě 1 tera HDD, bohužel jsem nikde nenašel návod jak balíčky instalovat na tento disk, když systém běží na ssd. Je vůbec tento postup možný? Pokud ano, jak toho prosím docílím?
nainstaloval jsem si LM na SSD disk, vše šlapě nádherně, jen mám trošku problém s nedostatkem místa. V notebooku mám ještě 1 tera HDD, bohužel jsem nikde nenašel návod jak balíčky instalovat na tento disk, když systém běží na ssd. Je vůbec tento postup možný? Pokud ano, jak toho prosím docílím?

Download high quality 700-301 - latest dumps dumps to prepare and pass JN0-633 - pass4sure - braindumps.com with oracle certification dumps Also get free demos of www.principiacollege.edu for review
Co to máš za SSD? Přesun možný není.