Toto rozšíření mi při jedné instalaci fungovalo bezchybně. Poté jsem byl nucen z jakéhosi důvodu přeinstalovat systém. Disk kompletně přepsán a nainstalován z úplně stejné flashky... úplně stejný proces instalace tohoto rozšíření a vůbec to nefunguje. Nezobrazí se ani tabulka nastavení. Jasné, kde kdo mi řekne vyprdni se na takovou maličkost. Ale.... spíš bych rád znal důvod, jak je toto možné? Stejný počítač, stejná instalačka, stejné postupy.... ale jednou to jde a podruhé ne. Nechápu. Popřípadě jestli má někdo nějakou radu, jak to zprovoznit, sem s ní
Díky moc všem za ochotu a zájem.
Krab
Lenovo T520 Linux Mint 18 "Sarah" Cinnamon 64-bit Intel Core i5-2540M CPU 2.6 GHz x 2 Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09)
Panové, děkuju. Pravda Bohatýra, v Oknách se musel nastavit přepínač. Omlouvám se, jestli to vypadá hloupě, ale vždy mě něco překvapí a já pak hledám a hledám a mnohdy nenacházím. Předpokládám, že kdyby to nebylo v nastavení oken, byla by další řada možností, kde co nastavit Avšak jsem zase o něco chytřejší. Díky moc! Uzavřeno
Lenovo T520 Linux Mint 18 "Sarah" Cinnamon 64-bit Intel Core i5-2540M CPU 2.6 GHz x 2 Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09)
Napadla mě taková rejpavá..... Mám teď počítač více méně nastaven tak, jak jsem si přál, alespoň pro začátek. Jde zálohovat takovým způsobem, že kdyby došlo nedej Tučňáku na reinstalaci, aby mi při vyvolání zálohy třeba z flashky naběhlo moje stávající nastavení, aby se sami stáhly a nastavily veškeré app a prostě včecko?
Přesně jak píše kolega - na wiki i na webu je toho dost (dávám svůj tip na klikací záležitost Systemback nebo z terminálu přes nástroj tar popř. taky Systemback který umí makat i z terminálu ale s omezenými funkcemi co je mi známo).
- posláno z tydlyfounu přes Tapatalk, omluvte překlepy -
LinuxMint 17.3 KDE (64b) - AMD Athlon II X2 270, MB ASUS M5A78L LE, RAM 8 GB, ATI Radeon HD4350
LinuxMint 17.3 KDE (32b) - DELL Latitude D530