Takže nakonec zlatý MINT to opravil.
Takže postupně, dostal jsem se do Grub, kde vybírám jestli chci Mint nebo Android a tam je vlastně, jestli chci pustit systém normálně, nebo (a ted mi to vypadlo z hlavy jak se to jmenuje), dal jsem tedy tu položku a dále jsem se dostal do nabídky na kontrolu balíku, oprava balíku atd. Nejdřív jsem dal kontrolu, ta proběhlo a zahlédl jsem tam párkrát FAIL, dal jsem tedy povolit síťování, připojil LAN kabel a dal opravit balíky. Vše proběhlo, jen u jednoho se mě zeptalo zda chci použít nový, dal jsem že ano(protože jsem nevěděl co to je, tak jsem si řekl radši nový) . Restart systému a naběhl vlastně (asi) nouzový režim jak znám z Woken. To jsem právě psal víš. Nakonec jsem to risknul a dal notebook normálně restartovat. Právě i při tom problému kdy systém nechtěl najet mi to psalo že není boot disk v notebooku.
A po restartu vše jede jak má, vše funguje, žádný problém. Když tak vzpomínám jak jsem se snažil podobně opravit wokna..... No prostě zlatý MINT!
Ale i tak díky moc za ochotu a čas poradit. Já se ale určitě zase ozvu, jsem v MINTu nováček,ale líbí se mi ten systém čím dál víc. Nejradši bych ho dal i na hlavní comp, jenže na něj chodí syn hrát hry. A to takový které pod Linuxem nejsou.