Instalace tiskárny

Problémy a zkušenosti s hardwarem, perifériemi a jejich ovladači
Zamčeno
Zpráva
Autor
KITT

Instalace tiskárny

#1 Příspěvek od KITT »

Jak nainstalovat tiskárnu HP DeskJet F380?
admin

Re: Instalace tiskárny

#2 Příspěvek od admin »

Systém, prostředí? Jinak připojit k počítači, zapnout a vše by mělo proběhnout samo. Pro lepší kontrolu si můžeš nainstalovat balíčky hplip a hplip-gui.
KITT

#3 Příspěvek od KITT »

Tiskárnu jsem připojil k počítači, zapnul, ale bohužel se nic nedělo, tiskárna nefunguje. Nainstaloval jsem oba balíčky (resp. hplip byl již nainstalován). Jinak mám LM 17 a prostředí Cinnamon. Tiskárna je připojená přes USB.
admin

#4 Příspěvek od admin »

Nastavení systému - Tiskárny Ti nic nezobrazuje? Taktéž, když otevřeš Menu - Volby - HPLIP Toolbox, nezobrazuje se žádná tiskárna?
Pokud ne, tak tiskárnu zapni a postni sem výstup příkazu v terminálu:

Kód: Vybrat vše

lsusb
Pak budeme pokračovat.
Kagkouro
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kagkouro »

Od LM 16 taky nikdy systém mojí HP nevidí a vždy instaluji takto,přes ALT a F2,zadám gksu hp-setup,pak už se mi tiskárna ukáže.Tim se spusti celej Hp Device Manager. Nezapomeň zavřít ten co máš v systray, než začneš.Zatím mi to vždy systémem neviditelnou HP tiskárnu perfektně nainstalovalo.
Přílohy
HP Device Manager - Setup_001.png
HP Device Manager - Setup_001.png
Snimek.png
LMDE- stabilita na prvním místě!
KITT

#6 Příspěvek od KITT »

Tak mám novou tiskárnu HP DeskJet 6525 a ta mi opět nefunguje, předchozí řešení (viz příspěvek výše) mi tiskárnu HP DeskJet F380 bez problémů nainstalovalo, mám použít opět předchozí řešení? I když už jsem je jednou používal (viz toto téma)?
kajonbl

#7 Příspěvek od kajonbl »

Čauko mám tlačiareň Canon MG 6450 a mám taký problém že neviem oscanovať dokument, kopírovať ide ale scan neprebehne tlačiareň je pripojená na USB a nespolupracuje ani cez jednoduché scanovanie, ani cez XSane a ani cez GSCAN2PDF asi je potrebný nejaký driver či čo vedeli by ste mi s tým pomôcť ?...diky.
Pomôže mi niekto.....??????
MiroslavBodlák
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od MiroslavBodlák »

I u mne se nepodařilo nainstalovat moji Canon Pixma MX395 pro skenování, tiskárnu vidím, tisk je v pořádku, ale skener nevidí.
nějaké nápady?
Powerbook G4/1.67GHz, MorphOS 3.1 reg.
Amiga 1200, B1230/40->50, OS3.9
FS Esprimo Mobile U9200, Qiana (Xfce)
Zamčeno