Ahoj,
všiml jsem si, že se mi změní ikona a kontrolují se nové aktualizace a vždy se pak objeví ikona, že nejsou žádné nové aktualizace k instalaci, ale při otevření správce aktualizací dám "obnovit" většinou to nějakou aktualizaci najde (nemyslím tím aktualizace třídy 4 a 5)
Dočetl jsem se, že by to mohlo být ovladačema GK, tak jsem dal svobodný ovladač a vše probíhalo naprosto stejně..
Ještě jedna věc.
Nevím jestli je to normální, ale když dám "obnovit" v aktualizacích, tak to hledá víc než 30 min než se zobrazí aktualizace k instalaci. V LM 13 jsem to měl za 5 min i s instalací proto se na to ptám..
Není zase zrušený nějaký repozitář, jak to bylo s medibuntu??
Díky..
---------------------------------------------------------------------------------------------
LM 17 Mate x64
intel Pentium dual core 2.00 GHz, RAM 2GB, Nvidia 9500GT
Aktualizace LM 17
Re: Aktualizace LM 17
Ahoj, zkus možnosti - automatická obnova, co tam máš nastavené mělo by tam být 30 min, pak zkus zdroje software a podívej se na rychlost zrcadel, které máš vybrány
LinuxMint 19 MATE (64bit) # MSI Z77A-G43, i3-3220 CPU @ 3.30GHz, NVIDIA GeForce GT 730, KHX1600C9D3P1K2/32G, WD20EFRX, Kernel: 4.15.0-43-generic x86_64
V automatické obnově mám 30 min.
Ve zdrojích softwaru žádnou rychlost nevidím žádné hodnoty tam nejsou. Můžeš mě podrobněji navést, kde bych je viděl..?
Allconiusi ty máš také LM 17 s prostředím Mate. Jak dlouho ti trvá vyhledání aktualizací? Fungují ti automaticky?
---------------------------------------------------------------------------------------------
LM 17 Mate x64
Ve zdrojích softwaru žádnou rychlost nevidím žádné hodnoty tam nejsou. Můžeš mě podrobněji navést, kde bych je viděl..?
Allconiusi ty máš také LM 17 s prostředím Mate. Jak dlouho ti trvá vyhledání aktualizací? Fungují ti automaticky?
LM 17 Mate x64
Tak jsem zkusil nastavit v automatické obnově jednu hodinu uložil to a pak jsem nastavil zpátky 30 min a uložil - od té doby aktualizace fungují. Nevím čím to bylo, ale už to jde 
Ještě bych poprosil Allconiuse, jestli by mi poradil, kde najdu tu rychlost zrcadel a pak bych toto téma označil za vyřešené..
Děkuji..
LM 17 Mate x64

Ještě bych poprosil Allconiuse, jestli by mi poradil, kde najdu tu rychlost zrcadel a pak bych toto téma označil za vyřešené..
Děkuji..
LM 17 Mate x64
Ahoj, funguje mi to zhruba do těch 30 minut od spuštění systému, tzn. když to spustím tak mi to ukazuje, že systém je aktuální a po nějaké době se změní ikona, že jsou aktualizace k dispozici, většinou je to celkem rychlé tak 5 - 10 min. Ale občas to dělám tak, že dám rovnou obnovit hned po spuštění a pak se mi to natáhne hned. Ta rychlost se objeví když jdeš do Zdroje softwaru a pak jak jsou ty zrcadla Hlavní (qiana) a Základní (trusty) tak když na to klikneš tak se ti objeví Země - URL - rychlost a tak poznáš, který je pro tebe nejrychlejší (zelená rychlá, červená pomalá), ale trvá to celkem dlouho než to přechroustá všechny servery
LinuxMint 19 MATE (64bit) # MSI Z77A-G43, i3-3220 CPU @ 3.30GHz, NVIDIA GeForce GT 730, KHX1600C9D3P1K2/32G, WD20EFRX, Kernel: 4.15.0-43-generic x86_64
Díky 
LM 17 Mate x64

LM 17 Mate x64