ahoj, po instalaci mintu vše fungovalo jak má, ale zřejmě po aktualizaci sw je po spuštění firefoxu adresní řádek černý a není vidět písmo. Psát jde i se otevře stránka kterou napíšu, ale písmo není vidět. Když otevřu stránku kterou mám v záložkách, tak adresa videt jde, ale pokud kliknu do adresního řádku abych zadal adresu ručně tak opět zčerná. S linuxem začínám a nenašel jsem nidke odpověď.
dík moc za rady
černý adresní řádek ve firefoxu
Re: černý adresní řádek ve firefoxu
Ahoj,
změň si motiv FF nebo GTK na takový, ve kterém se to bude zobrazovat korektně.
změň si motiv FF nebo GTK na takový, ve kterém se to bude zobrazovat korektně.
Dík, ale nemůžu najít změnu motive v FF a nevím co je GTK.
Pozri do nastavení FF: Možnosti → Obsah → Farby a tu pozri ako sú nastavené položky "Text" a "Pozadie".
dík, díval jsem se a text je černý a pozadí bílé a i když to změním ta se v adresním řádku nic neděje.
Tak v tom prípade zmeň tému vzhľadu - skús ho prehodiť na default nastavenie. Už som sa s podobným problémom stretol a na chybe bol práve vybraný vzľad GTK témy (myslím tým vzhľad okien + vzhľad Cinnamon)
-
Mám nastavený motiv Tout. (Menu - Nastavení systému - Motivy - získat více online a pak vhodný odkliknout). Žádnou kolizi nepozoruju, akorát sem si trochu zvětšil ten hubený panel, takže to vypadá vcelku rozumně. 

Díky za rady, teď su na pracovní cestě. Jak se vrátím vyzkouším.