Ahoj, tak už to mám nainstalovaný. Instalace celkem v pohodě, až na to že je to na 2 DVD a mě DVD mechanika přečte dycky jen jedno DVD a další už nenačte, takže jsem musel nechat 50% dotáhnout na steamu, takže to trvalo tak 40min. Pak se furt instaloval ten nešťastnej .NET framework, to bylo 30minut a přesně to co nesnáším - furt to psalo "část 3 ze 3" a jen točící se kolečko a nikde žádnej teploměr, takže člověk nepozná jestli to má trvat minutu nebo 2 dny

Tak sem to pak zavřel a hra se spustila

Jelo to v pohodě akorát jsem se zasekl hned na začátku, že sem nenašel jak se dostat z toho hořícího hradu. A jak jsem tam bloudil tak mě připadalo, že se to pak začlo taky nějak cukat. Ale jakoby jen při chůzi, při rozhlížení to bylo OK, ale byl jsem už zraněnej jak sem tam furt bloudil, tak nevím jestli jakože nepajdal

Ale už byla půlnoc tak jsem test zabalil a budu pokračovat až dnes. Jinak se mi přes ten playonlinux taky stáhlo nějaký to nejnovější wine 1.7.37 myslím. Jo a blbl mi zvuk, jakože to chvíli hraje normálně a pak jakoby chrchlavě zrychleně, ale to mi dělá i World of tanks a jiné hry přes wine, takže asi spíš nějaký problém mojí zvukovky
LinuxMint 19 MATE (64bit) # MSI Z77A-G43, i3-3220 CPU @ 3.30GHz, NVIDIA GeForce GT 730, KHX1600C9D3P1K2/32G, WD20EFRX, Kernel: 4.15.0-43-generic x86_64