prosím Vás o pomoc s Bluetooth u kamaráda. Mě vše funguje v pořádku ( používáme oba Blueman 1.23 a aktualizovaný OS ) a u kamaráda jsem instaloval Linux Mint Rebecca17.1 32bit , prostředí Mate ( oba máme instalováno to samé ) a máme problém s Bluetooth ( je pravda, že má starší notebook Toshiba ). Telefon ( Samsung ) se s notebookem spáruje, po této stránce je vše v pořádku, ale když dáme přenos souboru z telefonu do PC, tak vše začne probíhat, přenášený soubor se v cílové složce ukáže, ale po dokončení přenosu zmizí ( v PC ) a v telefonu se ukáže chybové hlášení, že přenos byl neúspěšný ( ale vše až po dokončení přenosu ). Cílová složka v PC má všechna oprávnění i pro zápis ( pokud by byl problém zde, myslím si, že by k přenosu vůbec nedošlo ). Koukal jsem snad do všech nastavení a máme s kamarádem vše nastaveno stejně ( tedy, alespoň se domnívám ).
Prosím vás, nesetkal jste se s tímto problémem někdo, nebo nevíte jak se tento problém dá řešit? Mě už opravdu nic nenapadá

Předem mockrát za jakoukoliv radu.
Přeji hezký den všem Minťákům ( jinak je to skvělý OS, mám s ním pouze výborné zkušenosti )
Dregn