Nejdou zobrazit zdroje software [vyřešeno] Vyřešeno
Re: Nejdou zobrazit zdroje software
Díky moc.
Pomohlo odstranění programu i s konfigurací a nainstalování znovu.
Zdroje již zobrazit jdou.
V Synapticu je u gThumbu stále 3:3.3.1.is.3.2.7-0ubuntu1 a po instalaci je verze stále 3.2.7
Pomohlo odstranění programu i s konfigurací a nainstalování znovu.
Zdroje již zobrazit jdou.
V Synapticu je u gThumbu stále 3:3.3.1.is.3.2.7-0ubuntu1 a po instalaci je verze stále 3.2.7
Určitě označím.
Jen jsem ještě zkoušel, zda by někdo nevědel, co znamená ten "zmatek" verzí u gThumbu v Synapticu.
Asi to má souvislost s tím, jak jse přidával kvůli povýšení verze gThumbu ručně repozitář PPA a od té doby jsem nemohl zobrazit zdroje (alespoň si myslím, že to bylo od té doby
.
Repozitář už tam není. provedl jsem apt-get update a stejně tam jsou v popisu 2 verze (ale nainstaluje se ta starší).
Jen jsem ještě zkoušel, zda by někdo nevědel, co znamená ten "zmatek" verzí u gThumbu v Synapticu.
Asi to má souvislost s tím, jak jse přidával kvůli povýšení verze gThumbu ručně repozitář PPA a od té doby jsem nemohl zobrazit zdroje (alespoň si myslím, že to bylo od té doby

Repozitář už tam není. provedl jsem apt-get update a stejně tam jsou v popisu 2 verze (ale nainstaluje se ta starší).
Dal si update v Terminali a to neznamena, ze program Synaptic o tom „ví“ .Luban píše:Repozitář už tam není. provedl jsem apt-get update a stejně tam jsou v popisu 2 verze (ale nainstaluje se ta starší).
Vyskusaj v Synaptic-u stlacit Obnovit.
Pripadne daj printscreen obrazovky, aby sme kukli jak to vypada ....
.
.
To že
Naposledy upravil(a) Kebab dne 13 čer 2016, 22:57, celkem upraveno 1 x.
Pořád stejně Kebabe. Začni dělat do politiky, tam se uplatníš. Kilometr textu o ničem.
... ty jsi prý jenom člověk Libore,
Naposledy upravil(a) Kebab dne 13 čer 2016, 22:57, celkem upraveno 1 x.
Šílený žvást opět o ničem. Zkus si to po sobě někdy přečíst, vždyť to nemá hlavu ani patu.
Kód: Vybrat vše
luban@luban-NTB ~ $ sudo synaptic
(synaptic:2921): Gtk-CRITICAL **: gtk_widget_hide: assertion 'GTK_IS_WIDGET (widget)' failed
luban@luban-NTB ~ $ sudo mintinstall
Vector smash protection is enabled.
add_categories took 33.938 ms
build_matched_packages took 0.273 ms
java version "1.7.0_95"
OpenJDK Runtime Environment (IcedTea 2.6.4) (7u95-2.6.4-0ubuntu0.14.04.1)
OpenJDK Server VM (build 24.95-b01, mixed mode)
add_packages took 3003.762 ms
add_reviews took 1806.799 ms
__init__ took 6951.946 ms
show_category took 132.406 ms
Killed