Ahojte.
Asi po dvoch týždňoch pouzivania LM 17.2 Mate mi sem tam bo nabehnutí OS neukazuje kurzor myši.Myš je funkčná ,len nevidím kurzor. Vymenil som už druhú a to isté. Na touchpade som to zatial nepozoroval.
Začali aj problémy s prihlásením do sieti cez wifi. Dva tyždne to šlapapalo bez zavahania.Bol som z tohto distra nadšený. Zrazu sa to začína celé váľať.
Edit: Prihlasovanie wifi na net sa zlepsilo. V routry som nastavil Wireless Network Mode: N-only, default tam bol mixed.
Vyzerá to , ze to pomohlo.
Ale ta myš to je tragédia, robí to už aj tauchpad. Mám podozrenie ,že sa to začalo objavovať po aktualizácii balíkov z úrovňou 3.
EDIT2:Vyriešené.
Po opatovnej aktualizácii balíkov (naslo asi 6 upd.) a ich naistalovaní sa uz tento problém neprajavuje.
Linux Mint 17.2 Neviditelný kurzor myši [vyřešeno]
Linux Mint 17.2 Neviditelný kurzor myši [vyřešeno]
Naposledy upravil(a) kortosvk dne 17 zář 2015, 20:17, celkem upraveno 2 x.
Mint 18.2 Sonya MATE 64bit Jadro 4.8.0-53
Packard Bell TJ65
Chipset Intel GL40 Express
Grafika Intel GMA 4500M
SSD Samsung Evo 850
Packard Bell TJ65
Grafika Intel GMA 4500M
SSD Samsung Evo 850
Re: Neviditelný kurzor myši
.
Kolko mas pamate RAM ?
Su zapnute dake efekty pracovneho prostredia ( nieco s compizom) ... ?
Mohol by si spustit system so starsim jadrom, tak ze pri starte v GRUBe zvolis tuto moznost a uvidis ci to funguje rovnako, alebo lepsie.
.
Kolko mas pamate RAM ?
Su zapnute dake efekty pracovneho prostredia ( nieco s compizom) ... ?
Mohol by si spustit system so starsim jadrom, tak ze pri starte v GRUBe zvolis tuto moznost a uvidis ci to funguje rovnako, alebo lepsie.
.
.
Re: Neviditelný kurzor myši
Ram 2 + 1 GB
Efekty som nezapinal ,ziadne. MATE mi prave vyhovuje pre jeho triezvy dizajn.
Ten grub je dobrý tip. Pouzivam Grub Customizer a tam som nieco laboroval, to by mohla byt cesta.
Vdaka.
Efekty som nezapinal ,ziadne. MATE mi prave vyhovuje pre jeho triezvy dizajn.
Ten grub je dobrý tip. Pouzivam Grub Customizer a tam som nieco laboroval, to by mohla byt cesta.
Vdaka.
Mint 18.2 Sonya MATE 64bit Jadro 4.8.0-53
Packard Bell TJ65
Grafika Intel GMA 4500M
SSD Samsung Evo 850
Packard Bell TJ65
Grafika Intel GMA 4500M
SSD Samsung Evo 850