WINE a Webshare klient.

Problémy a zkušenosti s programy, softwarovými nástroji nebo balíčkovacími systémy pro jejich instalaci
Zamčeno
Zpráva
Autor
Rosta13

WINE a Webshare klient.

#1 Příspěvek od Rosta13 »

Přes Wine mi nejde nainstalovat "Webshare klient".Při instal.vyskočí hláška viz obr. Když přesto nainstaluji není klient funkční.
:( :(
Rosta
Přílohy
webshare.png
Acer aspire 7445G;Core í5;ATI Radeon 5650;4GB Memory;640GB HDD; (W7home),Linux Mint 17.1 Rebecca Xfce.
juhele2014

Re: WINE a Webshare klient.

#2 Příspěvek od juhele2014 »

:arrow: Hmmm, taky mě to neběží. (instalace jo, pak už nic). LM 17.2 Rafaela, 64bit, kernel 3.16.0. Zkouším to na 16giga flešce, ještě nemám všechny aktualizace. Koukal jsem do Prohlížeče souborů protokolů, ale z toho chytrej nejsem ...
paveha

#3 Příspěvek od paveha »

Wine není univerzální program, ale pouze pomocný program.
Jak se můžeš dočíst na stránkách jeho tvůrců, tak nedokáže spustit úplně všechno a aby to šlo na 100 %. Na stránkách wine se lze podívat na databázi aplikací Wine (AppDB, http://appdb.winehq.org), kde se dá zjistít, zda a jak rúzné oblíbené Windows aplikace pracují ve Wine. AppDB je udržována komunitou a můžete také přidat své vlastní poznatky.
Já například vím, že HiSuite pro Huawei se dá nainstalovat, ale program nenajde telefon ani přes usb kabel ani přes wifi.
Pokud to nepůjde tak doporučuju VirtualBox s nainstalovanými Windows a vydržet.
Webshare slibuje klienta i pro Linux.
Přišel jsem, viděl jsem, přečetl jsem :o :o Nechápu, odcházím :D :D
Rosta13

#4 Příspěvek od Rosta13 »

Děkuji,počkáme.
Rosta :)
Acer aspire 7445G;Core í5;ATI Radeon 5650;4GB Memory;640GB HDD; (W7home),Linux Mint 17.1 Rebecca Xfce.
Zamčeno