Phatch PHoto .. Processor

Problémy a zkušenosti s programy, softwarovými nástroji nebo balíčkovacími systémy pro jejich instalaci
Zamčeno
Zpráva
Autor
vbobo

Phatch PHoto .. Processor

#1 Příspěvek od vbobo »

Ahojda všichni.
Prosím o radu s ukládáním souborů v Phatch.
Program používám už dlouho a bez problémů, teď jsem ale přišel k situaci, že potřebuji větší množství obrázků upravit a uložit s původním jménem (dřív jsem ukládal v "Image001.jpg...").
Metoda Uložit takovou možnost nabízí - je dostupná v rozbalováku v podobě <název souboru> nebo <název souboru>_phatch. Když jí ale použiji, vyhodí mi to hlášku viz připojený screen.
Ta hláška bude říkat něco o tom, že je zvolená syntaxe blbě, ale takto mi to program nabízí.

Díky za pomoc

Obrázek
juhele2014

Re: Phatch PHoto .. Processor

#2 Příspěvek od juhele2014 »

:arrow: Po krátkém laborování program provedl, co sem mu zadal, teda v rámci pokusu, jestli to opravdu funguje (rámeček kolem fotky). Na ploše jsem vytvořil adresář s názvem Pokus a do něj zkopíroval různé snímky s odlišnýma názvama. A pak akorát klasická "klikačka" Provést akci, dojít na adresář Pokus - spustit - pokračovat. Program si vytvoří na ploše adresář phatch, kde je výsledek, přičemž názvy souborů se nemění.
oper. systém:

Kód: Vybrat vše

knobloch@knobloch-pc ~ $ inxi -F
System:    Host: knobloch-pc Kernel: 3.16.0-38-generic i686 (32 bit) Desktop: Xfce 4.12.2 Distro: Linux Mint 17.2 Rafaela
Machine:   System: Hewlett-Packard product: HP ProBook 650 G1

Phatch je verze 0.2.7
Zamčeno