Mám dotaz, dnes jsem ji zkoušel nainstalovat vedle verze mintu 17.3 novou verzi zatím je v Betě, jen jsem si chtěl vyzkoušet jak běží a tak, a ted se ptám: jde nějak odinstalovat ta BETA verze? Jelikož si chci počkat až na plnou verzi... díky moc
Jak odstranit vedle LM 17.3 novou verzi LM 18 Beta
-
Jirkas1996
Jak odstranit vedle LM 17.3 novou verzi LM 18 Beta
Zdravím
Mám dotaz, dnes jsem ji zkoušel nainstalovat vedle verze mintu 17.3 novou verzi zatím je v Betě, jen jsem si chtěl vyzkoušet jak běží a tak, a ted se ptám: jde nějak odinstalovat ta BETA verze? Jelikož si chci počkat až na plnou verzi... díky moc
-
admin
Re: Jak odstranit vedle Linux Mintu 17.3 novou verzi beta
Z beta verze půjde upgradovat na stable. To samé platí pro Rosu. Jen trochu nechápu, proč všichni chvátají a instalují beta verzi, když ta je určena jen pro testery.
Odstraníš ji tak, že ten oddíl, na kterém je nainstalována zformátuješ a sloučíš se zbytkem.
Odstraníš ji tak, že ten oddíl, na kterém je nainstalována zformátuješ a sloučíš se zbytkem.
Re: Jak odstranit vedle Linux Mintu 17.3 novou verzi beta
Použij Virtualbox.
Fedora 32 MATE 64bit; kernel 5.8.11
CPU: Ryzen 9 3600X (12 core); RAM: 32 GiB
CPU: Ryzen 9 3600X (12 core); RAM: 32 GiB
-
juhele2014