Thunderbird - notifikace, zvuky

Problémy a zkušenosti s programy, softwarovými nástroji nebo balíčkovacími systémy pro jejich instalaci
Zamčeno
Zpráva
Autor
FrantaB

Thunderbird - notifikace, zvuky

#1 Příspěvek od FrantaB »

Mám jen takový dotaz. Nikde jsem nenašel řešení. Mám čistou instalaci Mintu 18.1. Bohužel při nové poště nedostanu upozornění ani vyskakovacím oknem a ani zvukem. což mě docela zaráží, že výchozí pošťák nemá vyřešenou tak triviální věc.
Bohužel trošku tápu, kde tyto věci nastavit. Pokud pominu, že mám nastaveno aby v TB aby přehrával systémové zvuky, které zřejmě systém žádné nemá. Nebo dělám někde chybu.
Notebook HP ProBook 4530s, OS LINUX Mint 18.3 (64bit), Core i5, RAM 6GB, ATI Radeon HD 6400M
kamowski

Re: Thunderbird - notifikace, zvuky

#2 Příspěvek od kamowski »

používam rozšírenie FireTray, minimalizuje mi TB do lišty a zobrazuje počet neprečítaných správ
ak ti to takto je málo, tak skús GNotifier, to by malo byť presne to, čo hľadáš
a zvuk, ...
v TB Upraviť > Možnosti > Všeobecné a na spodku okna si to skontroluj a pridaj hlas na reprákoch :)
FrantaB

#3 Příspěvek od FrantaB »

Díky za rady. GNotifier vypadá asi nejlépe. S tím zvukem ovšem problém. Zvuk mám na plné koule, ale přednastavený (zvuk systému) nejde, takže zřejmě někde stáhnout nějaký wav a nastavit.
Notebook HP ProBook 4530s, OS LINUX Mint 18.3 (64bit), Core i5, RAM 6GB, ATI Radeon HD 6400M
kamowski

#4 Příspěvek od kamowski »

stiahni si hocijaké wavko a nastav mu ho, otestuj a hneď vráť ten systémový zvuk
ani mne to nešlo a po tomto hókus-pókuse sa mi to rozbehlo :)
Zamčeno