Linux Mint nenabehne po instalacii graf. ovladaca [vyřešeno]
Linux Mint nenabehne po instalacii graf. ovladaca [vyřešeno]
Naistaloval som si teraz cerstvy Linux Mint. Naistaloval graficky ovladac priamo zo stranky AMD (ako asi 3krat predtym), restartoval komp a napisalo mi to chybu ze to proste nejde (ked bude treba postnem nejaky obrazok) skusal som to spustit cez to recovery ci co ale ani tak to nejde. Ale da sa tam spustit prikazovy riadok a tu sa chcem spytat, ze co tam mam natukat aby som tie ovladace odstranil...dakujem za akukolvek pomoc
Re: Mint nenabehne po naistalovani grafickeho ovladaca
sudo sh /usr/share/ati/fglrx-uninstall.sh
odinstaluje ovladače.
Pak je možné je opět nainstalovat.
odinstaluje ovladače.
Pak je možné je opět nainstalovat.
Fedora 32 MATE 64bit; kernel 5.8.11
CPU: Ryzen 9 3600X (12 core); RAM: 32 GiB
CPU: Ryzen 9 3600X (12 core); RAM: 32 GiB
no myslim ze sa to aj odinstalovalo, strasne rychlo tam behalo vela textu, no nemalo to ziaden ucinok 

Několikrát jsem instalovat drivery od AMD vždy po restartu error, nechávám tam defaultní, nemá to cenu instalovat.SteKi píše:no myslim ze sa to aj odinstalovalo, strasne rychlo tam behalo vela textu, no nemalo to ziaden ucinok
stalo se mi neco podobne po sachovani s ovladaci mi zustala jen prikazova radka a tak jsem nainstaloval gnome:
gnome-shell --replace
pak jsem si zazalohoval data a system preinstaloval
gnome-shell --replace
pak jsem si zazalohoval data a system preinstaloval
LinuxMint 19 MATE (64bit) # MSI Z77A-G43, i3-3220 CPU @ 3.30GHz, NVIDIA GeForce GT 730, KHX1600C9D3P1K2/32G, WD20EFRX, Kernel: 4.15.0-43-generic x86_64