Problémy a zkušenosti s programy, softwarovými nástroji nebo balíčkovacími systémy pro jejich instalaci
Zamčeno
Zpráva
Autor
caron

#1 Příspěvek od caron »

Po nainštalovaní novej verzie LM 16 Cinamon mám zatiaľ najväčší problém so skype. Chová sa veľmi neštandartne a väčšinou inak. Najprv bolo absolútne hluché /ani príjem, ani vysielanie/. Skúsil som hľadať v nastaveniach skype a obecne v nastaveniach zvuku a skype ako tak fungovalo. Keď sa niekto z kontaktov odhlásil, tak spadlo. Neskôr začalo chrčať pri snahe o uskutočnenie testovacieho hovoru - bolo nutné ukončiť skype. Niekedy zas fungovalo, ale zvuk bol veľmi skreslený-chrchľavý. Skúšal som skype preinštalovať, no bez efektu. Vie niekto poradiť? Ďakujem
KOLEGA

Re: skype

#2 Příspěvek od KOLEGA »

To zkreslování se mi také dělo, naštěstí skype nepoužívám, zkusil bych jinou /starší/ verzi ... Balíčky někde na internetu budou ... (také se vyplatí zkontrolovat vlastní nastavení zvuku v systému, ale to zřejmě není tento případ)
Zažraný linuxový liberál
---
HTC One V - 512 MB RAM, 1GHz - Android 4.0.3, HTC Sense
Cubie Board - 1GB RAM, 1GHz ARM, Linaro 13.04
Lenovo IdeaPad - 8GB RAM, i5, Linux Mint 13 Maya, Cinnamon 2.0.?
caron

#3 Příspěvek od caron »

Stará verzia skype 2.2 funguje.
Mirekl

#4 Příspěvek od Mirekl »

http://itsfoss.com/fix-sound-ubuntu-1304-quick-tip/
funguje i nová verze Skype, hledal jsem řešení a tohle pomohlo
terrible

#5 Příspěvek od terrible »

Ja mám tiež problém sa Skype. nainštalovaná verzia 4.2.0.11 na Mint Petra 16 Cinnamon neustále mrzne, po napísaní pár správ prestane reagovať, niekedy nejde ani vypnúť. Zvuk som ani nestihol vyskúšať. :) Nestretol sa s tým nieekto?
admin

#6 Příspěvek od admin »

Tento topic je vyřešen. Prosím proto o řešení dle něj nebo o založení nového, nelze míchat vyřešená a nevyřešená témata....
Zamčeno