Zdravím,po instalaci LM 16-Cinnamon/64bit mě na myši nejde ztlumit sensitivita v systému na menší než je a nejede boční tlačítko na kolečku (pohyb vlevo) a tlačítka sensitivity.Ve hře je kupodivu sensitivita ovlivnitelná gameskou v pohodě na vyhovující úroveň(quake3).V kreslení CAD je to dost velký problém.Po bádání jsem pochopil jen to,že mám ve widlích nastavit v myši profil a uložit do ní a pak se to dá nějak nacpat do linuxu s tím,že tlačítka sensitivity po namáčknutí střídají právě tyto přednastavené profily.Tohle je ale k ničemu,protože sensitivita daná systémem je ve widlích a v LM odlišná.Potřeboval bych to ovlivňovat v reálném čase.Navíc jsem nedokázal zprovoznit ani ty profily tak mám v xorg.conf teď základní nastavení dané LM.Ví někdo jak na tuhle myš?(Ideálně co přesně napsat do xorg.conf).
Tak pro majitele téhle myšky,ty profily si prostě musíte vytvořit ve windows pod aplikací Logitechu.Následně zůstanou uložené v myši a při zavedení linuxu(unixu) je sensitivita funkční mačkáním tlačítek DPI myši(dle nastavení z windows).Také tlačítka ostatní fungují dle předloh z windows.Jen ten poměr sensitivity z widlí je jiný než v LM s nejmenším nastavením v systému,myš je dost rychlá.
LM 17.1 Petra Cinnamon - Asusu Saberthot,i7,SSD,DDR III,GF GTX760