poznámka pod čiarou na začiatku: najprv som chcel napísať, aby si si to nebral osobne, aby si nebol vzťahovačný a aby si si nemyslel, že niečo proti tebe osobne mám, keďže opäť reagujem pod tvojím príspevkom, usúdil som však, že aj tak si to budeš myslieť, takže to nenapíšem
k veci
áno bláboly, nekonečný zhluk písmen v "politicky korektných" príspevkoch, z ktorých sa aj tak nedozviem, čo chcel autor povedať,
pomenujte problém, problémovú osobu, navrhnite riešenie, ukážte príklad
ja som sa vyjadril jasne, buď je to o Linux Minte alebo to nie je a treba to tu zatvoriť,
kto chce niečo iné, nech si vytvorí to svoje !!!
ak má niekto iný názor, nech mi ten môj vyvráti, fórum je o diskusii
vyzval som autorov (potencionálnych) aby sa hlásili, a reakcia?
"0", slovom NULA, pritom to je jediná cesta, aby to tu ožilo
nemáte o čom písať? prekladajte novinky z
oficiálnych stránok Linux Mintu
áha, neviete po anglicky, nevadí, možno ovládate iný jazyk, pozrite si stránky u
susedov alebo za inou hranicou
áha, neviete žiaden jazyk, alebo viete ale nechcete prekladať, tak si zoberte inšpiráciu a urobte na zaujímavú tému vlastný článok
píšte o editoroch, prehliadačoch, prehrávačoch, komunikácii, špecializovaných nástrojoch, z repozitára alebo inách zdrojov, o hocičom
nainštalujte, otestujte, popíšte
riešili ste problém s nejakým softvérom a podarilo sa? napíšte o tom, na čo slúži? prečo tento? ako na to?
že nie ste spisovatelia? koho to zaujíma, nepíšete román, jeden článok, vlastne dlhší príspevok okorenený obrázkami a s pridanou hodnotou vlastnej skúsenosti, možno niekto rieši niečo podobné, možno ho to len čaká, možno hľadá inšpiráciu, ......
píšte diskutujte, pomáhajte bez vyzvania
takto pracuje komunita, nie že sem prídete, napíšete tony bezduchých viet a myslíte si, že ste tiež "komunita"
nie, priložte ruku k dielu alebo mlčte