Skript na poslouchani klavesnice
-
Skript na poslouchani klavesnice
Zdravim zdejsi lidi, pomohl by mi nekdo se skriptem ktery by se poustel sam pri startu linuxu a umel by zaznamenavat nekde do soubru stisknute klavesy ? Jsem tydeni zacatecnik na linuxu . Diky za pomoc.
Re: Skript na poslouchani klavesnice
No to zacinas peknyma vecma. Nauc se nejdriv zaklady. Tohle trochu smrdi ..
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...
Tak tohleto určitě nechceš k něčemu dobrému. Hodně se to podobá šmírování, potažmo kradnutí hesel. Měl by ses stydět, že tě to vúbec napadlo.
.
Staci ostat na windowse, sa mi zda, ze to ma v sebe zabudovane ako vlastnost.
Tazatel moze zadat do vyhladavaca dve slova: linux keylogger
A neco z toho vypadne...
.
Staci ostat na windowse, sa mi zda, ze to ma v sebe zabudovane ako vlastnost.
Tazatel moze zadat do vyhladavaca dve slova: linux keylogger
A neco z toho vypadne...
.
.
- Darina Lakovičová
Nechápu jedno. Proč tu stresujete kvůli tomu, že se někdo zeptá na keyloger? Proč v tom vidíte okamžitě černotu a nekalé úmysly? Já ho používám běžně na svym PC a to jak na Windows tak i na Linuxu. Na Linuxu ale běží excelentně. Ve Windows mi vždy rozhodil diakritiku v MS Office tak jsem to musela upravovat. Navíc to je člověk, kterej se na to ptá jako začátečník. Je potřeba zahodit předsudky a podívat se na to z druhé strany a ne hned někoho očerňovat ze šmírování atp. Apropo - mnohokrát mi keylogger pomohl. Jsem totiž děsně zapomětlivá. Založím si účet, zadám heslo a nezapíši si ho a druhý den bum.
Pro tazatele:
Tak jak ti tu kluci řekli. Spíš by jsi se měl naučit základy Linuxu. Je to všechno ůplně jinak než ve Windows. Snadno a rychle si v Linuxu nasekáš takovy chyby, ktery tě později donutí Linux smazat nebo přeinstalovat protože díky tvým chybám z něho múžeš snadno udělat nepoužitelnej systém kterej si nedokážeš sám opravit. Říkám to ne jako guru, sama se v linuxu ještě moc nevyznám, ale na základě vlastních zkušeností. Neznám jiny distribuce než Ubuntu a Mint. S Ubuntem jsem šla skoro od samého začátku. Od FiestyFawn. To jsem si ještě nechávala zdarma posílat lisovany CD se systémem
Ale dodnes nemůžu říct, že Linux ovládám. Na Mint jsem přešla jen kvůli tomu, že mi připadá, alespoň pro mě, více UF.
#- A k tvýmu dotazu? Bez angličtiny se snad nemá cenu ani snažit něco najít. Evidentně nepoužíváš Google. Pokud by jsi ho používal tak už dávno víš na čem seš a menom by ti nemusel radit co dělat.
Jinak hledej XSPY. Přímo v sobě to má myslím kali ale nejsem si jistá.
Pro tazatele:
Tak jak ti tu kluci řekli. Spíš by jsi se měl naučit základy Linuxu. Je to všechno ůplně jinak než ve Windows. Snadno a rychle si v Linuxu nasekáš takovy chyby, ktery tě později donutí Linux smazat nebo přeinstalovat protože díky tvým chybám z něho múžeš snadno udělat nepoužitelnej systém kterej si nedokážeš sám opravit. Říkám to ne jako guru, sama se v linuxu ještě moc nevyznám, ale na základě vlastních zkušeností. Neznám jiny distribuce než Ubuntu a Mint. S Ubuntem jsem šla skoro od samého začátku. Od FiestyFawn. To jsem si ještě nechávala zdarma posílat lisovany CD se systémem

Ale dodnes nemůžu říct, že Linux ovládám. Na Mint jsem přešla jen kvůli tomu, že mi připadá, alespoň pro mě, více UF.
#- A k tvýmu dotazu? Bez angličtiny se snad nemá cenu ani snažit něco najít. Evidentně nepoužíváš Google. Pokud by jsi ho používal tak už dávno víš na čem seš a menom by ti nemusel radit co dělat.
Jinak hledej XSPY. Přímo v sobě to má myslím kali ale nejsem si jistá.
Nikdo nestresuje - jen jsme s Menomem dali vecne poznamky, ktere postihly ducha dotazu ..
Myslim, ze kdyz je nekdo tyden na Linuxu (dle stylu nejspise dost mlady clovek) a prvni na co se zepta, je tohle, tak je dost naivni predpokladat jiny ucel.
A zvlast u nekoho, kdo ani neumi pouzit internetovy vyhledavac, kde by to nejspise celkem snadno nasel ..
Myslim, ze kdyz je nekdo tyden na Linuxu (dle stylu nejspise dost mlady clovek) a prvni na co se zepta, je tohle, tak je dost naivni predpokladat jiny ucel.
A zvlast u nekoho, kdo ani neumi pouzit internetovy vyhledavac, kde by to nejspise celkem snadno nasel ..
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...