Skript na poslouchani klavesnice

Problémy a zkušenosti s programy, softwarovými nástroji nebo balíčkovacími systémy pro jejich instalaci
Zamčeno
Zpráva
Autor
samsonwilliams

Skript na poslouchani klavesnice

#1 Příspěvek od samsonwilliams »

Zdravim zdejsi lidi, pomohl by mi nekdo se skriptem ktery by se poustel sam pri startu linuxu a umel by zaznamenavat nekde do soubru stisknute klavesy ? Jsem tydeni zacatecnik na linuxu . Diky za pomoc.
Ventero1

Re: Skript na poslouchani klavesnice

#2 Příspěvek od Ventero1 »

No to zacinas peknyma vecma. Nauc se nejdriv zaklady. Tohle trochu smrdi ..
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...
Livan

#3 Příspěvek od Livan »

Tak tohleto určitě nechceš k něčemu dobrému. Hodně se to podobá šmírování, potažmo kradnutí hesel. Měl by ses stydět, že tě to vúbec napadlo.
menom

#4 Příspěvek od menom »

.

Staci ostat na windowse, sa mi zda, ze to ma v sebe zabudovane ako vlastnost.

Tazatel moze zadat do vyhladavaca dve slova: linux keylogger

A neco z toho vypadne...

.
.
Darina Lakovičová

#5 Příspěvek od Darina Lakovičová »

Nechápu jedno. Proč tu stresujete kvůli tomu, že se někdo zeptá na keyloger? Proč v tom vidíte okamžitě černotu a nekalé úmysly? Já ho používám běžně na svym PC a to jak na Windows tak i na Linuxu. Na Linuxu ale běží excelentně. Ve Windows mi vždy rozhodil diakritiku v MS Office tak jsem to musela upravovat. Navíc to je člověk, kterej se na to ptá jako začátečník. Je potřeba zahodit předsudky a podívat se na to z druhé strany a ne hned někoho očerňovat ze šmírování atp. Apropo - mnohokrát mi keylogger pomohl. Jsem totiž děsně zapomětlivá. Založím si účet, zadám heslo a nezapíši si ho a druhý den bum.

Pro tazatele:
Tak jak ti tu kluci řekli. Spíš by jsi se měl naučit základy Linuxu. Je to všechno ůplně jinak než ve Windows. Snadno a rychle si v Linuxu nasekáš takovy chyby, ktery tě později donutí Linux smazat nebo přeinstalovat protože díky tvým chybám z něho múžeš snadno udělat nepoužitelnej systém kterej si nedokážeš sám opravit. Říkám to ne jako guru, sama se v linuxu ještě moc nevyznám, ale na základě vlastních zkušeností. Neznám jiny distribuce než Ubuntu a Mint. S Ubuntem jsem šla skoro od samého začátku. Od FiestyFawn. To jsem si ještě nechávala zdarma posílat lisovany CD se systémem ;)
Ale dodnes nemůžu říct, že Linux ovládám. Na Mint jsem přešla jen kvůli tomu, že mi připadá, alespoň pro mě, více UF.
#- A k tvýmu dotazu? Bez angličtiny se snad nemá cenu ani snažit něco najít. Evidentně nepoužíváš Google. Pokud by jsi ho používal tak už dávno víš na čem seš a menom by ti nemusel radit co dělat.
Jinak hledej XSPY. Přímo v sobě to má myslím kali ale nejsem si jistá.
Ventero1

#6 Příspěvek od Ventero1 »

Nikdo nestresuje - jen jsme s Menomem dali vecne poznamky, ktere postihly ducha dotazu ..
Myslim, ze kdyz je nekdo tyden na Linuxu (dle stylu nejspise dost mlady clovek) a prvni na co se zepta, je tohle, tak je dost naivni predpokladat jiny ucel.
A zvlast u nekoho, kdo ani neumi pouzit internetovy vyhledavac, kde by to nejspise celkem snadno nasel ..
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...
Zamčeno