Thunderbird oznamovacia ikona

Dotazy a názory na pracovní prostředí Cinnamon
Zamčeno
Zpráva
Autor
jimmylm

Thunderbird oznamovacia ikona

#1 Příspěvek od jimmylm »

Zdravím
Používam Mint Cinnamon 17 a moja otázka smeruje na program Thunderbird -poštový klient. Všetko funguje OK akurát by som chcel dosiahnuť stav kedy pri príchode pošty by mi niekde v lište ostala svietiť nejaká ikona že prišla pošta (aby som nemusel každú polhodinu klikať na program) skúšal som nejaké applety na panel ale nič v tomto štýle nefunguje.
Ak máte niekto skúsenosti prípadne nápad dajte vedieť.

Jimmy
admin

Re: Thunderbird oznamovacia ikona

#2 Příspěvek od admin »

Do Thunderbirdu si přidej rozšíření MinimizeToTray revived (MinTrayR - ke stažení: https://github.com/downloads/nmaier/min ... b6f7cbf23) . Toto nastav tak, aby se Ti při zavření nebo minimalizaci schoval do systray a poté si v Menu - Nastavení systému - Obecné zaškrtni volbu Zobrazovat upozornění. Já to takto mám a vždy, když mi přijde mail, tak se jednak spustí zvukové upozornění a jednak se objeví oznámení o příchozí poště na dobu, jakou si zvolím.
jimmylm

Re: Thunderbird oznamovacia ikona

#3 Příspěvek od jimmylm »

Ahoj
dík za odpoveď
tento postup mi síce zobrazil ikonu v tray no oznámenia aj tak nechodili. Skúsil som teda podobný doplnok FireTray. A už to ide. Zvláštnosťou však je že nech nastavím v možnostiach/zobraziť upozornenie/prispôsobiť -akúkoľvek dobu zobrazenia vyskakovacieho okna z oznamom, ostáva skutočne zobrazené len cca 5 sekúnd. To už mi však toľko neprekáža keďže na ikonke v tray vidím že prišla pošta.

Ešte raz ďakujem
Jimmy
Zamčeno