Opera-výchozí vyhledávač nechci google

Problémy a zkušenosti s programy, softwarovými nástroji nebo balíčkovacími systémy pro jejich instalaci
Zpráva
Autor
juhele2014

Re: Opera-výchozí vyhledávač nechci google

#11 Příspěvek od juhele2014 »

:arrow: Jo takhle se to s těma záložkama musí, takže je to taková přetahovačka ... :) No jo, ale mám jich poněkud více (json 217,3 kB), takže jednu po druhý tahat nebudu. S tím adblockem to je divný, mě to tady nezlobí. Když porovnám ty výpisy, a pominu-li tcp4 vs tcp6, tak to vypadá, že si "vykostila" celej rychlej přístup, bo tam nic nevidím. Škoda, že se neozval ještě někdo, aby těch porovnání bylo více. Pokud někoho zajímá, kolik kB kde nasosá, může zkusit jednoduchou utilitu iptraf. Dá se stáhnout přes správce softwaru.
misakel

Re: Opera-výchozí vyhledávač nechci google

#12 Příspěvek od misakel »

juhele2014 píše:Mám taky verzi 12.16, LM 17.2 xfce, momentálně jádro 3.16, + aktualizace. Ale tady to funguje naprosto korektně, ve Správci vyhledávačů smažu google, potvrdím OK, a je to pryč ... Pro jistotu sem restartoval a chvíli to testuji a gůgl nikde. Nic se nevrací. Jestli to nevisí někde v keši, celkem pravidelně používám bleachbit ...
Ahoj, díky opožděně všem za rady. Já jsem tam dal operu 12.10 a je po problému. Bohužel je velké škoda, kam se vydala nová opera. Od té verze bez záložek (tuším 15) to šlo do p.....
Zamčeno