Either you have chosen to skip the Plug-in installation or entered incorrect Password. Pochopil jsem že není nainstalovaný nějaký Plug in. Bohužel se mi nepodařilo nikde vygůůglit kde a jaký ten plug in najít a jak nainstalovat. Prosím o pomoc kdos tím máte už nějakou zkušenost. Moc děkuji.
Skener HP Laser Jet Pro MFP M28w
Skener HP Laser Jet Pro MFP M28w
Dobrý den, jsem celkem již dlouho stále začátečník
Koupil jsem si před časem kombinaci skener tiskárna. Tiskárna aniž bych něco chtěl se sama našla a fungovala v podstatě na jedno kliknutí. Bohužel se skenerem už je to horší. Nainstaloval jsem HPLIP verzi hplip-3.20.6 podle návodu na stránkách. Bohužel při spuštění jednoduchého skenování nedojde ke spojení se skenerem a xSane mi skočí hláška že otevření zařízení selhalo a druhá hláška chce nainstalovat Driver Plug in Required. Potvrdím next ale dá mi to tuto hlášku: Failed to install Plug-in.
Either you have chosen to skip the Plug-in installation or entered incorrect Password. Pochopil jsem že není nainstalovaný nějaký Plug in. Bohužel se mi nepodařilo nikde vygůůglit kde a jaký ten plug in najít a jak nainstalovat. Prosím o pomoc kdos tím máte už nějakou zkušenost. Moc děkuji.
Re: Skener HP Laser Jet Pro MFP M28w
dobrý deň. rovnaký skener a podobný problém. podarilo sa mi podľa návodu nainštalovať aj plugin, ale skenovanie je naďalej nefunkčné. postup:
otvor terminál-
sudo -s
postupuj dľa návodu: https://developers.hp.com/hp-linux-imag ... lugin.html
plugin sa mi nainštaloval, ale ďalej sa neviem pohnúť. nájde sa človek čo pomôže?
srdečná vďaka
otvor terminál-
sudo -s
postupuj dľa návodu: https://developers.hp.com/hp-linux-imag ... lugin.html
plugin sa mi nainštaloval, ale ďalej sa neviem pohnúť. nájde sa človek čo pomôže?
srdečná vďaka
A simple-scan funguje?
Tak to zjisti (hledani v nabidce aplikaci) a pripadne nainstaluj (v terminale prislusnymi prikazy nebo pres centrum SW)
To si jiste zvladnes vygooglit takovouto trivialni vec z uplnych zakladu.
To si jiste zvladnes vygooglit takovouto trivialni vec z uplnych zakladu.
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...
Já mám HP Laser Jet Pro M1132 MFP, což je multifunkční tiskárna, kopírka a skener. Už roky mi funguje tohle:
# zapnu tiskárnu a v terminálu potom:
hp-setup -i
# pak se to myslím ptá na USB, což je předvoleno, takže stačí zmáčknout enter
# pak se to myslím ptá, jestli chci stahovat, takže stisknout "d" jako download
# pak se ověří podpis
# pak se to ptá na něco ohledně další fronty. Dám, že ne a hotovo.
Vše pak funguje. I jednoduché skenování, i XSane, tisk i kopírování.
Možná to bude napřed chtít odinstalovat vše, co jste instalovali hp-lip atp.
# zapnu tiskárnu a v terminálu potom:
hp-setup -i
# pak se to myslím ptá na USB, což je předvoleno, takže stačí zmáčknout enter
# pak se to myslím ptá, jestli chci stahovat, takže stisknout "d" jako download
# pak se ověří podpis
# pak se to ptá na něco ohledně další fronty. Dám, že ne a hotovo.
Vše pak funguje. I jednoduché skenování, i XSane, tisk i kopírování.
Možná to bude napřed chtít odinstalovat vše, co jste instalovali hp-lip atp.