Po nastartování z DVD jsou ikony DVD, PC černé včetně popisu. Volbou jakéhokoliv menu, nebo instalace se otevře černé okno s patrně černým textem. Takže nic nelze dělat.
Předpokládám nekompatibilní mod nastavení ATI Radeon.
Volbou startu DVD v kompatibilním modu je sice vše v pořádku, ale po instalaci a restartu jsou opět okna černé.
Poraďte, jak zrušit to černé pozadí oken, nebo nastavit ATI grafiku při startu.
barvy při instalaci Linux Mint 16 Cinnamon [vyřešeno]
Re: barvy při instalaci mint16 cinnamon
A kontroloval si po vypálení součet MD5? Možná je DVD špatně vypálené.
Z DVD jsem nainstaloval 2 jiné PC, takže problém byl asi jinde.
Vyřešil jsem to volbou LM 16 Xfce 32bit. Je zatím jen RC verze, ale instalace i chod je naprosto bez problémů. Je to starší PC, takže plná verze LM 16 byla asi moc obtížná ( i LM 15 ), proto ty problémy. Teď jsem nadšený i pro plný zvuk surround SB 5.1.
Vyřešil jsem to volbou LM 16 Xfce 32bit. Je zatím jen RC verze, ale instalace i chod je naprosto bez problémů. Je to starší PC, takže plná verze LM 16 byla asi moc obtížná ( i LM 15 ), proto ty problémy. Teď jsem nadšený i pro plný zvuk surround SB 5.1.
1) ak ti tam beží xfce, určite vyskúšaj Matepetr píše:Vyřešil jsem to volbou LM 16 Xfce 32bit. .....Je to starší PC, takže plná verze LM 16 byla asi moc obtížná
2) tu som písal môj postup pri probléme s ati na staršom pc, vyskúšaj, možno pomôže:
http://forum.linux-mint-czech.cz/viewto ... bl%C3%A9my
Mám stejný problém, černé ikony, černá okna .... Linux Mint z CD ... nabootuje, zobrazí plochu a cokoli se otevře je černé...neví někdo co s tím???petr píše:Po nastartování z DVD jsou ikony DVD, PC černé včetně popisu. Volbou jakéhokoliv menu, nebo instalace se otevře černé okno s patrně černým textem. Takže nic nelze dělat.
Předpokládám nekompatibilní mod nastavení ATI Radeon.
Volbou startu DVD v kompatibilním modu je sice vše v pořádku, ale po instalaci a restartu jsou opět okna černé.
Poraďte, jak zrušit to černé pozadí oken, nebo nastavit ATI grafiku při startu.
Jestli zkoušíš Cinnamon na slabém stroji, tak se nediv. Zkus Verzi s Xfce nebo Mate.