otec mi přivezl jakýsi PC abych mu ho dal do kupy. Při spuštění tam byly zasekaný XP tak jsem chtěl nainstalovat Mint. Ale při instalaci mě psalo při každém kroku chybu a jesti opakovat znovu nebo ignorovat. Když to bylo u jazykové podpory tak jsem nad tím mávl rukou, ale i při disku už se mi to nelíbilo a když rádoby doběhla instalace, tak při restartu jsem zjistil, že to neudělalo nic. Tak jsem zkusil contability mode spuštění a to mi po tisících vypisovalo chyby, ale takovou rychlostí že jediné co jsem postřehl díky tomu že se opakovalo tak NOT FOUND. Tak jsem zkusil starší verzi 13 a to samé a tak jsem vyzkoušel jinou distribuci a ta taky nefungovala, nevíte co to má být? Při čisté instalaci win XP vše proběhlo bez problémů, akorát najít drivers byl šílený úkol, jelikož na stránkách výrobce jeden odkaz nefungoval a při druhém jsem je stáhl ale zip byl zaheslovaný a heslo nikde. Jestli to s tím nějak nesouvisí. Chtěl bych to vědět až otec přijde že na XP něco nejde, díky tomu že jim skončila podpora. Díky moc za rady.
Základní deska Abit AS8, grafická karta ATI HD2600/5600 to si nejsem jistý